Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Και το όνομα αυτού...

Ο Αλέξανδρος Μουρατίδης είναι το νέο απόκτημα του Γράμμου Μαυροχωρίου. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με επιτυχία και από τις 2 πλευρές της άμυνας και αναμένεται να βοηθήσει  την ομάδα μας στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Γίνεται προσπάθεια να εκδοθεί το δελτίο του ώστε να αγωνισθεί στον αγώνα κυπέλλου του Σαββάτου με την Καστοριά. Να σημειωθεί ότι ο Αλέξανδρος Μουρατίδης καλύπτει θέση "μικρού" στην ενδεκάδα όπως και ο Χρήστος Βάσκος.  Να θυμίσουμε επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν τα προηγούμενα χρόνια στον Κάστορα με τον οποίο η ομάδα μας διατηρεί παραδοσιακά άριστες σχέσεις μιας και πρόκειται για ένα από τα υγιή σωματεία του ποδοσφαίρου του νομού μας. 
Την τελευταία του προπόνηση πριν το Σαββατιάτικο ματς κυπέλλου έκανε ο Γράμμος. Αύριο οι παίκτες έχουν ρεπό ενώ το Σάββατο και ώρα 5 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας κυπέλλου με την Καστοριά.  
Τέλος στο μεταγραφικό μέτωπο υπάρχουν συζητήσεις με ποδοσφαιριστή  που τα προηγούμενα χρόνια αγωνιστικέ με τα χρώματα της ΠΑΕ Βέροια και είχε αρκετές συμμετοχές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου