Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Φιλικό: Γράμμος - Κωσταράζι 6-1

Στο σημερινό φιλικό αγώνα η ομάδα μας νίκησε το Κωσταράζι με 6-1. Τα γκολ του Γράμμου πέτυχαν οι Βάσκος (4) και από ένα οι Γουίλλιαμ Αντωνιάδης και Λιοτσαι. 
Το Κωσταράζι αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις και με ποδοσφαιριστές από την 2η ομάδα.  Έδειξε πάντως πολύ καλά στοιχεία και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σίγουρα έχουν μπροστά τους ένα καλό ποδοσφαιρικό μέλλον. Προπονητής του Κωσταραζίου ο Νίκος Εμμανοηλίδης που κάνει άριστη δουλειά μιας και οι ποδοσφαιριστές του Κωσταραζίου διαθέτουν άριστη φυσική κατάσταση και ανταποκρίνονται στα συστήματα που ο προπονητής, τους διδάσκει.  Σίγουρα το αποτέλεσμα αδικεί τους φιλοξενούμενος.
Από την άλλη ο Γράμμος είδε με περίσσεια σοβαρότητα τον αγώνα καθ όλη την διάρκεια του αγώνα, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε και 2 δοκάρια και όλοι οι παίκτες του και ειδικά οι μικρής ηλικίας έδειξαν το απαιτούμενο πάθος έστω κι ο αγώνας ήταν φιλικός.

Ο προπονητής του Γράμμου Κωνσταντίνος Γκιάτας ξεκίνησε με τους:
ΚΟΚΚΩΝΑΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ Δ., ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΣΙΑΝΤΣΗΣ, ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ, ΓΙΑΓΚΟΥ, ΛΙΟΤΣΑΙ, ΦΕΡΑΤΙ, ΒΑΣΚΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Γ., ΦΙΛΚΟΤΣΙΔΗΣ.

αγωνίστηκαν επίσης και οι: ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΠΑΤΖΙΟΣ, ΣΥΣΤΑΤΣΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Α., και οι ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.

Χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 19 ποδοσφαιριστές.
Το επόμενο τεστ του Γράμμου θα είναι με την Δόξα Αμπελοκήπων σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί. 

Να σημειωθεί ότι ο Γράμμος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Χρήστου Βάσκου που έπαιζε πέρσι στην Αστραπή Μεσοποταμίας ενώ οι μεταγραφές δεν τελείωσαν για την ομάδα μας. Διακαής πόθος των ανθρώπων του Γράμμου είναι η απόκτηση του Σιωπόβου που έπαιζε στον Κάστορα όπως και 3 ακόμη ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί τα 2 προηγούμενα χρόνια σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών (Β'  Γ΄ και Δ' Εθνική). 
Στην ομάδα θα παραμείνει και φέτος όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας ο Γουίλλιαμ Αντωνιάδης παρά τις φήμες ότι μετακομίζει...


Το Δ.Σ. του Γράμμου τέλος εύχεται και στις 2 ομάδες του Κωσταραζίου καλή επιτυχία στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου