Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Η Καστοριά στον δρόμο μας....


Η πιο ιστορική, η καλύτερη και η πιο εύρωστη οικονομικά (μακράν)  ομάδα του Νομού Καστοριάς  αυτή την στιγμή βρέθηκε στον δρόμο του Γράμμου Μαυροχωρίου για την 1η φάση των αγώνων κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς.  Πρόκειται φυσικά για την μεγάλη  Καστοριά. 
Η κλήρωση έγινε πριν λίγο και τον Γράμμο εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ομάδος κ. Γρηγόριος Χάτσιος. 
Την 1η Σεπτεμβρίου λοιπόν σε ένα αγώνα νοκ άουτ θα προκύψει το ποιος θα προχωρήσει στην επόμενη φάση του θεσμού. Αδιαφιλονίκητο φαβορί φυσικά είναι η Καστοριά που  έχει αμειβόμενους ποδοσφαιριστές και η διοίκηση της έχει συγκεντρώσει και συγκεντρώνει σιγά σιγά όλη την ποδοσφαιρική αφρόκρεμα του Νομού δαπανώντας μεγάλα ποσά για τα δεδομένα της κατηγορίας. Εξάλλου η Καστοριά ανέκαθεν λειτουργούσε και λειτουργεί  σε επαγγελματικά πρότυπα.  Θυμίζουμε ότι το τεχνικό επιτελείο της Καστοριάς κοσμούν οι Πασχάλης Δημητρίου και Θεόδωρος Ποντίκης.
Κόντρα σε αυτήν ο δικός μας Γράμμος που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καταθέσει τα όπλα αλλά πρέπει να αντιμετωπίσει τον συγκεκριμένο αγώνα με την δέουσα σοβαρότητα, με σεβασμό προς τον αντίπαλο αλλά χωρίς φόβο.  Από σήμερα και τις επόμενες μέρες η διοίκηση της ομάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους κατοίκους του Μαυροχωρίου  και όχι μόνο να παραβρεθούν στο γήπεδο και να ενισχύσουν με τον κόσμιο τρόπο που ξέρουν την ομάδα μας. Είναι βέβαιο ότι και η λαοφιλής ομάδα της Καστοριάς θα έχει τον δικό της κόσμο οπότε το «Μαυροχώρι αρένα» θα κατακλυστεί και θα  είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος την 1η του Σεπτέμβρη.   Ήμαστε 100% σίγουροι ότι θα απολαύσουμε έναν ωραίο  ποδοσφαιρικό αγώνα σε αθλητικά πλαίσια και χωρίς παρατράγουδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου