Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ο απόηχος του χθεσινού φιλικού με την Κορησό


Ένα πραγματικό ντέρμπι έστω και με φιλικό χαρακτήρα με 11 γκολ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο Μαυροχωρίου όπου ο δικός μας Γράμμος έχασε τελικά από την Δόξα Κορησού με 5-6. Πραγματικά ήταν η αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου από 2 ομάδες που αν μη τι άλλο θα παίξουν καλό ποδόσφαιρο καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.
Ξεκινώντας από την Δόξα Κορήσου να πούμε ότι διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές μεταξύ 14-17 ετών που αν προσεχτούν και προσέξουν και οι ίδιοι θα παίξουν μεγάλη μπάλα στο μέλλον ακολουθώντας τα χνάρια του Αναστάσιου Παπακυριακίδη παλαιότερα και των   Σαλτσογλίδη, Λαζαρίδη και Βελίδη στην εποχή μας. Το παράδειγμα του Μηλιάτη που παίζει στους ερασιτέχνες του Άρη ανοίγει τον δρόμο σε πολλούς. Πάντως η Κορησός μας εντυπωσίασε και δεν θυμόμαστε άλλη ομάδα που να σκόραρε 6 φορές τα τελευταία χρόνια στο γήπεδο μας. Ξεχώρισαν από την Κορησό οι Γεωργιάδης, Μελίδης, Τσόπρας και Κολλάρας χωρίς να υστερήσει κανείς από τους υπόλοιπους.
Από την άλλη ο δικός μας Γράμμος με πολλές προσθήκες στο ρόστερ φέτος δείχνει ότι φτάνει εύκολα στο γκολ (11 γκολ σε 2 παιχνίδια) αλλά ακόμη θέλει πολύ δουλειά. Ο τεχνικός της ομάδος Κωνσταντίνος Γκιάτας έχει το δύσκολο έργο του μονταρίσματος της ομάδος ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα. Παρατηρήσαμε ότι υπάρχει μεγάλη θέληση από όλους τους ποδοσφαιριστές που αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε κάποιο σημείο γύρισαν το ματς αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ικανοί στην τελική προσπάθεια. Πάντως οι προσθήκες των Δριστέλα, Κουμπούρη, Βάσκου, Κωνσταντίνου, Αντωνιάδη Α., Καράτζιου και όλων των παικτών από την ακαδημία σίγουρα θα βοηθήσει τν ομάδα. Στα αξιοσημείωτα είναι και η εκπληκτική εμφάνιση του Πέτρου Φιλκοτσίδη που αν συνεχίσει έτσι θα είναι ίσως η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς. Μελανό σημείο του αγώνα η στάση του ποδοσφαιριστή μας Χρυσοστομίδη ο οποίος επιθυμεί μεταγραφή στην Κορησό και αγωνίστηκε με αυτήν. Πιστεύουμε ότι ο  Χρυσοστομίδης έχει αγκαλιαστεί από όλους και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ξένο σώμα για την ομάδα. Αντιθέτως μάλιστα διοίκηση και προπονητής και παίκτες εκτιμούν το τεράστιο ταλέντο του την σοβαρότητα του και επιθυμούν να παραμείνει μέλος της οικογένειας του Γράμμου και να είναι μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου