Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Νέα μεταγραφή και άλλα...

Νέα μεταγραφή είχαμε σήμερα για τον Γράμμο Μαυροχωρίου που απέκτησε τον Δαυίδ Αιβαζίάν που είναι φοιτητής στην Καστοριά και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Νταηλάκη. Ο Αιβαζιάν  έχει εμπειρία και από την Δ' Εθνική.

Κατά τα άλλα η διοίκηση της ομάδος έχει καταθέσει την οικονομική της πρόταση στον Σιωπόβου που είναι  πλήρως αξιόπιστη και συγκεκριμένη και περιμένει την οριστική του απάντηση. Φήμες αναφέρουν ότι ο Σιωπόβου είναι κοντά στην Δόξα Αμπελοκήπων.

Μετά τις 5 Σεπτεμβρίου θα ενσωματωθεί στην ομάδα ο 16χρονος ποδοσφαιριστής που αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο και έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα μας. 

Σήμερα έχει προγραμματιστεί να περάσουν  από ιατρικές εξετάσεις οι 35 ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής αποτελούν το ρόστερ της ομάδος. 

Η διοίκηση του Γράμμου εύχεται ολόψυχα καλές σπουδές στους ποδοσφαιριστές που πέρασαν στην ανώτατη εκπαίδευση. 

Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής κανένας από τους νέους φοιτητές δεν εκδήλωσε την επιθυμία  να πάρει το δελτίο του από την ομάδα. 

Σχετικά με την υπόθεση του Ρουσλάν Χρυσυσστομίδη η διοίκηση και ο τεχνικός της ομάδος δηλώνουν ότι ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Γράμμο και ότι θα παραχωρηθεί μόνο με οικονομικά ανταλλάγματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου