Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Με την ίδια φιλοσοφία και με αρκετές νέες πινελιές οι κυανόλευκοι βάζουν τον πήχη ψιλά!


Επιμέλεια: Ιωσήφ Χατζητιμοθέου 


Με άκρα μυστικότητα αλλά και με ιδιαίτερα μεθοδευμένες ενέργειες κινούνται οι άνθρωποι του Γράμμου Μαυροχωρίου, που κάνουν καθετί που περνάει από το χέρι τους προκειμένου να παρουσιαστούν καθ’ όλα έτοιμοι στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας  της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Ανέκαθεν, η ομάδα του Μαυροχωρίου χαρακτηριζόταν από την καλή οργάνωση και την  υγεία που ενέπνεε στο φίλαθλο κοινό εντούτοις η περασμένη αγωνιστική περίοδος αποτέλεσε από αγωνιστικής απόψεως μια κακή παρένθεση αφού βρήκε τους κυανόλευκους στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ως εκ τούτου, άπαντες  στις τάξεις του Γράμμου επιθυμούν να αφήσουν πίσω τους αυτή τη μέτρια χρονιά και να πραγματοποιήσουν μια νέα αρχή. Προς την κατεύθυνση αυτή, οι ιθύνοντες του συλλόγου έδωσαν…ψήφο εμπιστοσύνης στον τεχνικό του συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Γκιάτα  που καλείται να βγάλει και πάλι το…μαγικό του ραβδί και να επαναφέρει το καλό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του.

Εν  συνεχεία, οι διοικούντες το ιστορικό σωματείο επιθυμούν να κρατήσουν ένα βασικό κορμό από την ομάδα των προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων με τις πρώτες και σημαντικότερες  ανανεώσεις να είναι εκείνες του αρχηγού Δημήτρη Καραμήτρου και του πρώτου σκόρερ William Αντωνιάδη.

Πρόθεση, πάντως, των ανθρώπων της ομάδας αλλά και του τεχνικού κ. Γκιάτα είναι η ανανέωση με όλους τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος  έμψυχου δυναμικού και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διατηρηθεί ο μερίδα του λέοντος του υπάρχοντος ρόστερ.

Παράλληλα με τις ανανεώσεις, οι κυανόλευκοι έχουν ήδη πραγματοποίησε και την πρώτη τους μεταγραφική κίνηση. Ο λόγος γίνεται  για τον Παντελή Κωνσταντίνου που κατάγεται από τη Μεσοποταμία και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Ελπίδες και στην Αστραπή Μεσοποταμίας.

Επιπρόσθετα, το…βάπτισμα του πυρός θα λάβουν και δυο νεαροί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Λαμπρόπουλος και Αργύρης Αντωνιάδης απέκτησαν το πρώτο τους δελτίο και θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της ανδρικής  ομάδας.

Μείζονος σημασίας κρίνονται, επίσης, οι αρκετές επιστροφές ποδοσφαιριστών που είχαν διατηρήσει το δελτίο τους στην ομάδα αλλά για διάφορους λόγους ήταν ανενεργοί. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δριστέλλας που κατά το παρελθόν είχε αποτελέσει βαρόμετρο για το Γράμμο Μαυροχωρίου θα υπηρετήσει τη θητεία του στην ευρύτερη περιοχή  και αναμένεται να συμβάλει με τις πολύτιμες υπηρεσίες του στις προσπάθειες των κυανολεύκων.

Επιπλέον, στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Γράμμου επιστρέφουν οι Αντώνης Αντωνιάδης, Ραφαήλ Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνος Καράτζιος που βρίσκονταν εκτός Καστοριάς την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ως μεταγραφή…εκ των έσω θα πρέπει να θεωρηθεί η επιστροφή του Παναγιώτη Λιοτσάι μετά τον τραυματισμό του, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει και ο Ρουσλάν Χρυσοστομίδης που το τελευταίο διάστημα δοκιμάστηκε σε ομάδα της Ουκρανίας.

Από εκεί και πέρα, αρκετές είναι και οι πρώτες απώλειες μιας και για διαφόρους λόγους οι Κυριάκος Ιωαννίδης, Ελιός Φεράτι και Κωνσταντίνος Καραμήτρος δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες του στην ιστορική ομάδα. Στους παραπάνω, θα πρέπει να προστεθούν και οι Πρόδρομος Λασκαρίδης και Μάριος Τάσσος που  εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και δεν θα μπορέσουν να τεθούν στη διάθεση του κ. Γκιάτα.

Όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι, δεν υπήρξε καμία απολύτως προσθαφαίρεση με τον κ. Γρηγόρη Χάτσιο να παραμένει στη θέση του προέδρου και τον αντιπρόεδρο κ. Ιάσονα Χριστόπουλο να επωμίζεται το μεγαλύτερο μέρος των πρωτοβουλιών. Παράλληλα, στις θέσεις του ταμία και του γενικού γραμματέα διατηρήθηκαν αντιστοίχως οι κ.κ. Χρήστος Κυριλλίδης και Παναγιώτης Μπάτος, ενώ μέλη με καθήκοντα γενικού αρχηγού παραμένουν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Καζάκος και Αθανάσιος Μπατσογιάννης.

Κλείνοντας, η πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει ορισθεί για το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης ( 7.30 μ.μ.) στο δημοτικό γήπεδο Μαυροχωρίου ενώ οι άνθρωποι της ομάδας θα διοργανώσουν ένα διήμερο εκδηλώσεων ( 14-15 Αυγούστου) και ένα πάρτι προκειμένου να ενισχυθεί ηθικά και οικονομικά ο ιστορικός σύλλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου