Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά...

Μερικές φορές πραγματικά δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα σε ένα αγώνα αλλά η προσπάθεια που κάνεις έστω κι αν αυτή δεν στέφεται τελικά με μία πρόκριση. Έτσι σήμερα ο Γράμμος Μαυροχωρίου με 13 ουσιαστικά ποδοσφαιριστές κοίταξε στα μάτια την μεγάλη Καστοριά και αν είχε λίγη περισσότερη τύχη (δυο δοκάρια και άλλες ευκαιρίες) ενδεχομένως να έπαιρνε κάτι καλύτερο από τον σημερινό αγώνα. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Γράμμο απουσίαζαν σήμερα 11 βασικοί  ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους (τιμωρίες, τραυματισμοί, απουσίες εκτός νομού) οι Γουίλλιαμ Αντωνιάδης, Γεωργιάδης, Καραμήτρος Δ., Ορκές, Δριστέλλας, Αιβαζιάν, Τριανταφύλλου Χ., Χρυσοστομίδης,  Ιωαννίδης, Κωνσταντίνου Π. Συστάτσης. 
Η αναφορά αυτή δεν μειώνει βέβαια την νίκη της Καστοριάς που είναι όπως αναφέραμε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου,  με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές,  με ένα τεχνικό επιτελείο που θα το ζήλευαν και  ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και με μία διοίκηση που με πρωτεργάτη τον κ. Ουσταμπασίδη Π., (αυτός εμπνεύστηκε και δημιούργησε αυτή την ομάδα) λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα την Καστοριά.
Ας έρθουμε όμως στην δική μας ομάδα και να πούμε ότι από την σημερινή αναμέτρηση δεν υστέρησε κανείς και δύσκολα να βρεις κάποιον κορυφαίο. Όμως αξίζει  να σταθούμε στην εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα Λευτέρη Κοκκώνα που σε πολλές περιπτώσεις κατέβασε ρολά και όλο το μέλλον είναι δικό του. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν αξίζει σε όλους όσους αγωνίστηκαν. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί. 
Από την στιγμή λοιπόν που και με βασικές ελλείψεις η ομάδα πάει καλά, πιστεύουμε ότι  με την επιστροφή των 11 αναφερομένων απόντων από το σημερινό ματς η ομάδα θα πάει ακόμη καλύτερα και θα είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

Για την ιστορία και τα 2 γκολ της Καστοριάς πέτυχε ο Αλεξανδριδης ενώ η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: 
ΚΟΚΚΩΝΑΣ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΓΙΑΓΚΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ρ., ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΛΙΟΤΣΑΙ, ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ, ΦΙΛΚΟΤΣΙΔΗΣ, ΒΑΣΚΟΣ  ΓΚΙΑΤΑΣ αγωνίστηκε επίσης και ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ. 

Ο διαιτητής του αγώνα όπως και οι επόπτες ήταν άριστοι αν και πιστεύουμε ότι υπήρξε υπερβολική αυστηρότητα στην αποβολή του γενικού αρχηγού της ομάδος μας Θάνου Μπατσογιάμνη 

Η διοίκηση του Γράμμου Μαυροχώριου εύχεται στην ομάδα της Καστοριάς καλή επιτυχία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου