Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Μεταγραφικό σαφάρι - παζάρι και Έναρξη προετοιμασίας

Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε είναι καθοριστικής σημασίας για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών  σε ερασιτεχνικά σωματεία που  τα περισσότερα ξεκινούν την εβδομάδα που μας έρχεται την προετοιμασία τους. Έτσι λοιπόν με δεδομένο ότι ο Γράμμος Μαυροχωρίου πρέπει την Τρίτη που μας έρχεται να έχει συμπληρώσει το ρόστερ του, οι διοικούντες σήμερα, αύριο και την Δευτέρα θα έρθουν σε επαφή με εκείνους του; ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα. Δεν είναι σκόπιμο να αναφερθούν τα ονόματα ποδοσφαιριστών που η διοίκηση έρχεται και θα έρθει σε επαφή για ευνόητους λόγους. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να βρίσκεται η χρυσή τομή μεταξύ σωματείων και ποδοσφαιριστών.
Υπήρξαν λοιπόν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είχαν μεγάλες οικονομικές αξιώσεις για την κατηγορία (της τάξεως των 4.000 και πάνω ετησίως). Σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές ο Γράμμος έκλεισε αμέσως την πόρτα. Εξάλλου υπάρχουν άλλες ομάδες στην κατηγορία που έχουν την οικονομική ευρωστία  ώστε να αποκτήσουν αυτούς τους ποδοσφαιριστές.
Κλείνοντας να τονισθεί ότι η ομάδα του Γράμμου Μαυροχωρίου δεν ενδιαφέρεται για μισθοφόρους αλλά μόνο για ποδοσφαιριστές που θα παίξουν για την φανέλα. Εξάλλου οι μέχρι  τώρα 7 προσθήκες στην ομάδα (αλλά και οι άλλες που έρχονται......) είναι ποδοσφαιριστών που θα παίξουν για τον Γράμμο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου