Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Στην Βασιλειάδα ο Τζιμπρίλ...


Σε μία άκρως συγκινησιακή ατμόσφαιρα σήμερα ο επί 9 έτη σέντερ φορ του Γράμμου Μαυροχωρίου Κωνσταντίνος Τζιμπρίλ Σαμαράς αποχαιρέτισε συμπαίκτες, τεχνικό επιτελείο και παράγοντες της ομάδος και  κατευθύνεται προς «άλλες πολιτείες». Η είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Τζιμπρίλ Σαμαράς θα αποχωρήσει από την ομάδα έκανε αρκετές ομάδες  (και μεγαλύτερων κατηγοριών)  να ενδιαφερθούν για αυτόν αλλά αυτός προτίμησε ένα αδελφό σωματείο προς τον Γράμμο, τον Εθνικό Βασιλειάδος.
Ο Εθνικός Βασιλειάδος είναι πολύ τυχερός μιας και αποκτά ένα ποδοσφαιριστή με άριστο ήθος, αδαμάντινο χαρακτήρα και έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που είναι εργάτης στο γήπεδο και διακρίνεται για την αποτελεσματικότητα του ειδικά στο σκοράρισμα.
Όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Γράμμου του εύχεται  στον Τζιμπρίλ να έχει υγεία και να πετυχαίνει πολλά γκολ όπως έκανε πάντα με την ομάδα μας αλλά και με την ΑΕ Κρεπενής από όπου ξεκίνησε.
Εξυπακούεται ότι θα παρακολουθούμε στενά την πορεία του Τζιμπρίλ στην νέα του ομάδα και θα παρουσιάζουμε πάντοτε με χαρά τα επιτεύγματα του.
Μαζί με τον Κωνσταντίνο Τζιμπρίλ Σαμαρά τον δρόμο προς την βασιλειάδα παίρνει και ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του συλλόγου ο Δημήτριος Μπουρλής για τον οποίο η ποδοσφαιρική οικογένεια του Γράμμου εύχεται τα καλύτερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου