Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Μεταγραφές και φιλικό

Πολύ κοντά στην απόκτηση νεαρού ποδοσφαιριστή ηλικίας 16 ετών που θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο και έχει επιτελικές ικανότητες βρίσκεται η ομάδα μας. 'Ήδη σήμερα Σάββατο και ώρα 1 το μεσημέρι έγινε η 1η επαφή με τον ποδοσφαιριστή που είναι σύμφωνος  και επιθυμεί πολύ να αγωνιστεί στον Γράμμο αλλά παράλληλα έχει δεχτεί και άλλες προτάσεις από ομάδες τις οποίες δεν έχει απορρίψει ακόμη. Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε τώρα το όνομα του. Όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και η διοίκηση της ομάδος έχει το δελτίο στα χέρια της τότε θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Παράλληλα  ενσωματώθηκε στην ομάδα και ο Δριστέλλας που είναι από τις πρώτες μεταγραφές του Γράμμου και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις σε όλες τις γραμμές μιας και πρόκειται για έναν πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή. 

Φιλικό αγώνα δίνει σήμερα η ομάδα μας στο "Μαυροχώρι Αρένα" στις 7.30 το απόγευμα με την Δόξα Κορησού. Είναι ένα πολύ καλό τεστ για το μοντάρισμα της ομάδος εν όψη των δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων που έρχονται. Επιπλέον είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον επί τριετίας τεχνικό μας Κωνσταντίνο Γκιάτα να δει και πάλι τους 8 νεαρούς ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην ακαδημία του συλλόγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου