Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Έναρξη προετοιμασίας


Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Γράμμου Μαυροχωρίου για την σεζόν 2012-2013. Στην 1η προπόνηση το παρόν έδωσαν σχεδόν όλα τα μέλη της διοίκησης (απουσίαζε ο πρόεδρος για προσωπικούς λόγους) και 19 από τους 25 ποδοσφαιριστές  της ομάδος. Ο προπονητής  κ. Κωνσταντίνος Γκιάτας στην ομιλία του τόνισε ότι θα  εφαρμοστεί σιδηρά πειθαρχία φέτος και δεν θα ανεχτεί κανένα παράπτωμα. Στην συνέχεια έδωσε ευχές για το νέο πρωτάθλημα.
Κατόπιν ξεκίνησε το πρόγραμμα που περιελάμβανε τρέξιμο και  ασκήσεις με την μπάλα. Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές  που προέρχονται από την ακαδημία  που θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο μικρό γήπεδο βρίσκονταν κάπου 30 λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της ομάδος.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά και ώρα 7.30 στο γήπεδο Μαυροχωρίου.
Παράλληλα η διοίκηση της ομάδος βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για τη  περαιτέρω ενίσχυση  του ρόστερ. Σύντομα θα ανακοινωθούν νέες μεταγραφές. Τέλος να σημειωθεί ότι με απόφαση της διοίκησης θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2012-2013 για τα οποία θα υπάρξει λεπτομερέστατη ανακοίνωση τις επόμενες μέρες. 

Φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία σε επόμενα άρθρα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου