Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ασταμάτητος ο Γ Ρ Α Μ Μ Ο Σ !


Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη αναφορικά με το θεσμό του πρωταθλήματος σημείωσε σήμερα το απόγευμα ο Γράμμος Μαυροχωρίου, καθώς η ‘’κυανόλευκη αρμάδα’’ κατόρθωσε να καταβάλει την αντίσταση του μαχητικού Εθνικού Βασιλειάδας με 2-1 ! Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η εν λόγω αναμέτρηση δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας, καθώς στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές έκαναν επίδειξη σκληρότητας και υπέρμετρου ζήλου ανταλλάζοντας πλειάδα σκληρών χτυπημάτων εκατέρωθεν.


Παρ’ όλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως το τελικό αποτέλεσμα και η επικράτηση του Γράμμου ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, καθώς οι ποδοσφαιριστές του κ. Γκιάτα κατείχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να είχαν ‘’κλειδώσει’’ τη νίκη σε αρκετές περιπτώσεις. Στην αντίπερα όχθη, εξαιρετικά παραταγμένη και με συγκεκριμένους στόχους προσανατολισμένη ήταν η ομάδα του Εθνικού Βασιλειάδας, που δίχως την πίεση και το άγχος για νίκη προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την γρήγορη επιθετική της γραμμής μέσα από την τακτική των αντεπιθέσεων.


Ιδιαίτερης μνείας, πάντως, χρήζει το γεγονός πως με το σφύριγμα της λήξης εξελίχθησαν διάφορες σκηνές έντασης μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, καθώς οι φιλοξενούμενοι έφεραν παράπονα από ορισμένες αποφάσεις του κ. Ντούκα. Η κορύφωση, μάλιστα, των σκηνών ‘’ροκ’’ ήρθε λίγο αργότερα όταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γράμμου προέβησαν σε λεκτικές αψημαχίες, γεγονός που καταδίκασαν τόσο ο τεχνικός της ομάδας κ. Κωνσταντίνος Γκιάτας όσο και ο αντιπρόεδρος κ. Ιάσων Χριστόπουλος καθιστώντας σαφές πως φαινόμενα απειθαρχίας, εγωιστικών εξάρσεων και έλλειψης αλτρουισμού δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην οικογένεια του ιστορικού Γράμμου


Το γεγονός ,πάντως, που στην παρούσα φάση διαδραματίζει τον πιο σημαντικό ρόλο είναι πως ο Γράμμος διατήρησε με το σημερινό αποτέλεσμα το αήττητο της έδρας του και φλερτάρει έντονα με την κορυφή , καθώς η απόσταση των τριών βαθμών μπορεί κάλλιστα να καλυφθεί από τον εξ’ αναβολής εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε. Βιτσίου. Αποτελεί καθολική πεποίθηση πως οι ποδοσφαιριστές του Γράμμου δεν έχουν ακόμα αποδώσει εντός αγωνιστικού χώρου με βάση την πραγματική τους αξία και το μέγεθος της δουλειάς που έχει καταβληθεί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, γεγονός που ελπίζουμε ότι θα λάβει χώρα στις επόμενες κρίσιμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος!


Το φύλλο του αγώνα:


ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Αγώνας Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, 5η αγωνιστική

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010 Ώρα έναρξης:16.00 Γήπεδο:Mαυροχωρίου

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Γ.Σ. ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

Α.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ

1

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γ.

1

ΣΤΕΦΑΝΟΥ Κ.

4

ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ Φ.2

3

ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ Θ.

3

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ Δ..

18

ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ Γ.

5

ΠΑΠΑΝΕΣΤΩΡΑΣ Ε.

13

ΙΩΑΝΝΟΥ Ζ.

19

ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Π.

5

ΜΠΑΝΤΗΣ Ι.

6

ΣΙΑΝΤΣΗΣ Σ.

19

ΣΚΕΚΛΟΣ Ε.

2

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Κ.

7

ΒΙΕΡΟΣ Ε.

20

ΟΡΚΕΣ Γ.

8

ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦ.

21

ΔΡΙΣΤΕΛΛΑΣ Γ.

9

ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

44

ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ Α.

10

ΒΙΕΡΟΣ Ν.

83

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Γ.

11

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ.

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

99

ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ Λ. - -> ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Γ. 62’

6

ΒΛΙΩΡΑΣ Γ. - -> 46’ ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦ.

8

ΓΚΟΥΠΑΛΟ Ρ.

12

ΣΤΑΥΡΟΥ Η.

16

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Α. - -> ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Π. 56’

2

ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ Α.

23

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ Κ.

15

ΤΣΑΡΝΕΛΑΣ Π.

14

ΦΙΛΚΟΤΣΙΔΗΣ Π.

16

ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ Ν.

9

ΣΑΜΑΡΑΣ Κ. - ->70’ ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ Α.

17

ΤΣΟΤΣΟΥΛΗΣ Λ. - -> ΒΛΙΩΡΑΣ Γ. 78’ Α.Α.

18

ΛΑΖΟΣ Θ.

Προπονητής: Γκιάτας Κ.

Προπονητής: Σαββουλίδης Θ.

Σκόρερς:Γκαιτατζής 24’, Παπανέστωρας 34’ // Ιωάννου 44’ Κίτρινες:

Διαιτητής: Ντούκας Α. Βοηθοί: Σιδηρόπουλος Η. , Παπαδόπουλος Χ.



Το φιλμ του αγώνα:


Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού ήταν οι ευκαιρίες κατά την εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου, με την γηπεδούχο ομάδα να εκμεταλλεύεται δυο αδράνειες της αμυντικής γραμμής των φιλοξενουμένων και να παίρνει το προβάδισμα. Αρχικά, στο 24’ έπειτα από ασταθείς απομακρύνσεις των αμυντικών ο Δριστέλλας κέρδισε τη μπάλα και πάσαρε από τα δεξιά στον Άγγελο Γκαιτατζή που δεν αστόχησε από πλεονεκτική θέση ανοίγοντας το σκορ!


Δέκα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Γεωργιάδης επεχείρησε ωραία ατομική ενέργεια και τροφοδότησε υποδειγματικά τον επερχόμενο Βαγγέλη Παπανέστορα που έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Στεφάνου. Η μείωση του σκορ ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 44 όταν ο Ιωάννου νίκησε τον Παπαθανασίου και διαμόρφωσε το 2-1.


Στην επανάληψη, η ομάδα του Γράμμου δεν μπόρεσε να ‘’κλειδώσει’’ τη νίκη καθώς ο γκολκίπερ Στεφάνου απεσώβησε τόσο το δυνατό σουτ του Ιωαννίδη από τα δεξιά στο 68’ όσο και το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Δημήτρη Καραμήτρου στο 71’. Στο 75’ καλοζυγισμένο σουτ του Βιέρου κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι.


Ικανοποιητική ήταν η προσέλευση των φιλάθλων της ομάδας μας παρά την αντιξοότητα των καιρικών συνθηκών τις προηγούμενες ώρες του αγώνα, ενώ αισθητή έγινε και η παρουσία των φίλων του Εθνικού Βασιλειάδας. Μ’ αρκετά λάθη η διαιτησία του κ. Ντούκα και των βοηθών του κ.κ. Σιδηρόπουλου και Παπαδόπουλου.

Φωτογραφικό ρεπορτάζ:





*Οι τελευταίες 6 φωτογραφίες του παραπάνω άμπουμ προέρχονται από τον διαχειριστή της επίσημης ιστοσελίδας του Εθνικού Βασιλειάδας, κ. Μιχάλη Ιωάννου, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. Αύριο, Κυριακή, θα αναρτηθούν αποκλειστικά από τη σελίδα μας στιγμυότητα από την αναμέτρηση Α.Γ.Σ. Γράμμος Μαυροχωρίου- Εθνικός Βασιλειάδας!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου