Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Προαναγγελία αγώνα: Α.Ε. Καστρακίου- Α.Γ.Σ. Γράμμος Μαυροχωρίου.


Με αναπτερωμένο ηθικό αλλά και με την πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα εκστρατεύει αύριο( σ.σ. Σάββατο) η ομάδα του Γράμμου Μαυροχωρίου στο Δενδροχώρι, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Α.Ε. Καστρακίου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη αναμέτρηση, καθώς η ομάδα του Καστρακίου είναι αρκετά σκληροτράχηλη και δυναμική εντός έδρας , γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους και καθιστά απαραίτητη την αυστηρή προσοχή και συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού για την ομάδα του Γράμμου αποτελεί ο Θεόφιλος Τριανταφύλλου, ο οποίος υπεβλήθη πρόσφατα σε αρθροσκόπηση και θα επανέλθει σ' αγωνιστικούς ρυθμούς σε περίπου ένα μήνα. Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός της ομάδας κ. Κωνσταντίνος Γκιάτας αντιμετωπίζει πολλούς ευχάριστους πονοκεφάλους μιας και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές τέθηκαν στη διάθεση του, ενώ στη χθεσινή τελευταία προπόνηση της ομάδας ζήτησε από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος αγωνιστική πειθαρχία, σοβαρότητα και μαχητικότητα από την αρχή εως και τη λήξη του παιχνιδιού.


Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.30 στο γήπεδο Δενδροχωρίου, ενώ την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Στυλιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Μπιντή και Γκλαβίνα. Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει αυτή ανάμεσα στον Κρόνο και την Αστραπή Μεσοποταμίας, καθώς και η έξοδος της Κορησού στην Α.Ε. Βιτσίου. Ο Ηρακλής Πολυκάρπης θα υποδεχτεί το Νεστόριο και ο Εθνικός Βασιλειάδας τα Γραμμοχώρια, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Οινόη και το Νταηλάκι.

Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχηθούμε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο αυριανό παιχνίδι, καθώς και να καλέσουμε τον κόσμο του ιστορικού Γράμμου να αψηφίσει την απόσταση και να στηρίξει από κοντά τα παλικάρια της ομάδας μάς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου