Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Προαναγγελία αγώνα: Α.Γ.Σ. Γράμμος Μαυροχωρίου- Δόξα Κορησού


Όλο και εντονότερο γίνεται με την πάροδο του χρόνου το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, παρατήρηση που επιβεβαιώνεται και από το πρόγραμμα των αναμετρήσεων για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της 8ηςαγωνιστικής η ομάδα του Γράμμου Maυροχωρίου αναμένεται να υποδεχθεί αύριο, Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010, την Δόξα Κορησού εντός έδρας στο ντέρμπι της αγωνιστικής!


Κατ’ αρχάς, εκ πρώτης όψεως διαπιστώνεται πως , πέρα από το γεγονός ότι οι δυο αντίπαλοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο τη μοναξιά της κορυφής, υπάρχουν και ορισμένα άλλα στοιχεία που καθιστούν άκρως ενδιαφέρουσα την αυριανή αναμέτρηση μιας και οι δυο σύλλογοι είναι από τους πλέον παραδοσιακούς στο νομό έχοντας βρεθεί αντιμέτωποι ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.


Ιδιαίτερης μνείας, πάντως, χρήζει το γεγονός ότι η προετοιμασία της ομάδας μας για το συγκεκριμένο αγώνα κύλησε κατ’ ευχήν και βάσει προγραμματισμού, καθώς ο τεχνικός της ομάδας κ. Κωνσταντίνος Γκιάτας θα έχει στη διάθεση τόσο τον Έλιος Φεράτι όσο και τον Κυριάκο Ιωαννίδη που απουσίασαν από τον αγώνα κόντρα στο Νταηλάκη, ενώ κανονικά εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής την περασμένη Κυριακή ο Βαγγέλης Παπανέστορας.


Συνεπώς, η ποιότητα και η παντοδυναμία που εμφανίζει ο Γράμμος σ’ όλες τις γραμμές αλλά και το αναπτερωμένο ηθικό κι η διάχυτη αυτοπεποίθηση από τα συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα της ομάδας αναμένεται να αποτελέσουν και στην αυριανή δύσκολη κι επίπονη αναμέτρηση τον κινητήριο μοχλό και τον οδηγό προς τη νίκη, που ασφαλώς και αποτελεί αυτοσκοπό για μια ομάδα όπως είναι ο Γράμμος!


Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 15.30 το απόγευμα στο γήπεδο Μαυροχωρίου, με διαιτητή τον κ. Φωτιάδη και βοηθούς τους κ. Σταγγόλη και κ. Παυλάκου. Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε καλέσουμε τον κόσμο της ομάδας μας, ούτως ώστε να παραβρεθεί στο γήπεδο στηρίζοντας θερμά και έντονα την προσπάθεια και το έργο των παλικαριών της ομάδας μας!


Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 8 ης αγωνιστικής:


ΝΕΣΤΟΡΙΟ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ


ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΟΝΟΣ


ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ-Α.Ε. ΒΙΤΣΙΟΥ


ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ-ΑΕ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ


ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Ρεπό: ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου