Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Προαναγγελία αγώνα: Α.Σ. Νταηλάκη - Α.Γ.Σ. Γράμμος Μαυροχωρίου


Δύσκολη και επίπονη αναμένεται η αυριανή αποστολή του Γράμμου Μαυροχωρίου, καθώς οι ‘’κυανόλευκοι’’ θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το Νταηλάκη σε μια αναμέτρηση που αποτελεί και το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής για την Α’ Κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως , πέρα από το γεγονός ότι οι δυο αντίπαλοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο τη μοναξιά της κορυφής, υπάρχουν και ορισμένα άλλα στοιχεία που καθιστούν άκρως ενδιαφέρουσα την αυριανή αναμέτρηση.


Κατ’ αρχάς, δε χωρά αμφιβολία πως ο αγώνας βρίθει πληθώρας στοιχείων προϊστορίας , καθώς οι δυο σύλλογοι είναι από τους πλέον παραδοσιακούς στο νομό, ενώ τα τελευταία χρόνια το αποτέλεσμα που κυριαρχεί στις εξορμήσεις του Γράμμου στο Νταηλάκι είναι αυτό της ισοπαλίας. Παράλληλα, αποτελεί κοινή πεποίθηση πως η αυριανή αναμέτρηση θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία , ώστε η συμπαγής και απροσπέλαστη αμυντική γραμμή του Γράμμου να δοκιμάσει τις ικανότητες της απέναντι σε μια αρκετά επιθετικογενή ομάδα, ειδικά όταν αγωνίζεται στο γήπεδο της.


Ιδιαίτερης μνείας, πάντως, χρήζει το γεγονός ότι η προετοιμασία για το συγκεκριμένο αγώνα κύλησε κατ’ ευχήν και βάσει προγραμματισμού, καθώς ο τεχνικός της ομάδας κ. Κωνσταντίνος Γκιάτας θα έχει στη διάθεση του το σύνολο σχεδόν των ποδοσφαιριστών. Έτσι, η υπεροπλία που παρουσιάζει ο Γράμμος σ’ όλες τις γραμμές σε συνδυασμό με το αναπτερωμένο ηθικό από τα συνεχή θετικά αποτελέσματα και την πηγαία μαχητικότητα του συνόλου των ποδοσφαιριστών αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικό όπλο στην αυριανή αναμέτρηση, όπου στόχος για τον ιστορικό Γράμμο είναι – όπως και σε κάθε παιχνίδι- το αποτέλεσμα της νίκης!


Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 16.00 το απόγευμα στο γήπεδο Νταηλακίου, με διαιτητή τον κ. Φωτιάδη και βοηθούς τους κ.κ. Δημητριάδηκαι Σταγγόλη. Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να στείλουμε ένα ακόμη κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας μας, ούτως ώστε να ακολουθήσει και να ενισχύσει την προσπάθεια των παλικαριών του Γράμμου μας!


Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής:


ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΝΕΣΤΟΡΙΟ


ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ-ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ


ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ-ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΟΝΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ


Α.Ε. ΒΙΤΣΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου