Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Προαναγγελία αγώνα: Α.Γ.Σ. Γράμμος Μαυροχωρίου- Α.Σ. Εθνικός Βασιλειάδας


Όλο και εντονότερο γίνεται με την πάροδο του χρόνου το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, παρατήρηση που επιβεβαιώνεται και από το πρόγραμμα των αναμετρήσεων για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής η ομάδα του Γράμμου αναμένεται να υποδεχθεί αύριο, Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010, τον Εθνικό Βασιλειάδας εντός έδρας σε μια αναμέτρηση με πλειάδα ιδιαιτεροτήτων


Κατ’ αρχάς, δε χωρά αμφιβολία πως η νεοφώτιστη ομάδα της Βασιλειάδας αποτελεί ένα άκρως συμπαθή και φιλικά αντιμετωπίσιμο σύλλογο, καθώς , πέρα από τα πολλά αισθήματα εκτίμησης και φιλίας που μας συνδέουν με τους ανθρώπους της ομάδας , την παραπάνω παρατήρηση επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές του Εθνικού έχουν θητεύσει παλαιότερα στο Γράμμο. Ο λόγος γίνεται για τους Ιωάννου, Σαββουλίδη και Ρέντα , που μεταξύ άλλων, έχουν περάσει μ’ απόλυτη επιτυχία από το Μαυροχώρι τιμώντας την βαρύτιμη φανέλα της ομάδας μας!


Παρ’ όλα αυτά, δε χωρά αμφιβολία πως αύριο το απόγευμα οι δυο ομάδες οφείλουν να αφήσουν στην άκρη για 90 λεπτά τις άριστες σχέσεις τους και να αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους εντός αγωνιστικού χώρου. Αποτελεί πεποίθηση όλων στις τάξεις του ‘’κυανόλευκου’’ στρατοπέδου πως η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα μας στην αυριανή αναμέτρηση, για αυτό ακριβώς το σύνολο των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος οφείλει να καταθέσει εντός αγωνιστικού χώρου το 100% των δυνατοτήτων του.


Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας κ. Κωνσταντίνος Γκιάτας επεσήμανε , χθες στην τελευταία προπόνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος , πως η αναμέτρηση με τη Βασιλειάδα κρύβει σωρεία κινδύνων και ανεπιθύμητων εξελίξεων, γεγονός που θα πρέπει να επιστήσει την προσοχή όλων , ούτως ώστε ο Γράμμος να κερδίσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης αποφεύγοντας παντός είδους εκπλήξεις. Απόντες για τον Γράμμο θα είναι ο ,εδώ και καιρό υποβληθείς σε αρθροσκόπηση, Θεόφιλος Τριανταφύλλου, καθώς και ο φυσικός ηγέτης της ομάδας Μπάμπης Τριανταφύλλου που απουσιάζει για προσωπικούς λόγους.


Στην αντίπερα όχθη, να συνεχίσει το πολύ καλό κι προσοδοφόρο βαθμούς ξεκίνημα του επιθυμεί ο Εθνικός Βασιλειάδας, που θα ταξιδέψει στο Μαυροχώρι’ χωρίς κανένα απολύτως άγχος και για να παίξει ελεύθερα’’ όπως δήλωσε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γιώργος Μαρκόπουλος. Αξίζει , μάλιστα, να σημειωθεί πως ο τεχνικός της Βασιλειάδας κ. Θεόδωρος Σαββουλίδης δεν υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση τους τραυματίες Ρέντα και Βλιώρα, ενώ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του αποσκοπώντας σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η εν λόγω αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 16.00 το απόγευμα στο γήπεδο Μαυροχωρίου, με διαιτητή τον κ. Ντούκα και βοηθούς τους κ.κ. Πάνου και Παπαδόπουλο. Εμείς από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε για την καλύτερη κατά το δυνατόν φιλοξενία του Εθνικού Βασιλειάδας και καλούμε το φίλαθλο κόσμο του Γράμμου να στηρίξει από κοντά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας στην αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση!


Οι υπόλοιποι αγώνες για την 5η αγωνιστική:

ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ


ΝΕΣΤΟΡΙΟ-ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ


ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ


ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ-ΑΕ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΟΝΟΣ-Α.Ε. ΒΙΤΣΙΟΥ


ΡΕΠΟ: ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου