Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Προαναγγελία αγώνα: Α.Γ.Σ. Γράμμος Μαυροχωρίου- Α.Ε. Βιτσίου ( εξ αναβολής )


Με απόφαση της Ε.Π.Σ. Καστοριάς αύριο Τετάρτη 16.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τελικά το αναβληθέν ματς ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ-Α.Ε. ΒΙΤΣΙΟΥ στο γήπεδο του Γράμμου.Η απόφαση αυτή προβληματίζει και τις 2 ομάδες για ατους εξής λπογους:

1. Την ίδια ώρα αγωνίζεται και η Καστοριά με τον Αρη Λόφων για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.

2. Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Γράμμου αλλά και τις Α.Ε. Βιτσίου εργάζονται την ώρα αυτή ενώ υπάρχουν και άλλοι που είναι μαθητές και έχουν φροντιστήρια. Κατά συνέπεια και οι 2 ομάδες αναμένεται να παρατάξουν ενδεκάδες ανάγκης.

3. Για την ομάδα μας υπάρχει και το επιπλέον πρόβλημα ότι ο τεχνικός Ντίνος Γκιάτας πρέπει την ίδια ώρα να βρίσκεται στο ματς Καστοριά -Αρης Λόφων και έτσι το κοουτσάρισμα θα ανατεθεί κατά πάσα πιθανότητα στο δίδυμο Χάτσιου- Χριστόπουλου.

4. Aρκετές και σημαντικές είναι οι απουσίες για την ομάδα του Γράμμου. Συγκεκριμένα, δεν θα λάβουν μέρος στην αυριανή αναμέτρηση για διαφόρους λόγους οι Μπάμπης Τριανταφύλλου,Άγγελος Γκαιτατζής,Bαγγέλης Παπανέστωρας, Μάριος Τάσσος, Πρόδρομος Λασκαρίδης & ο Θεόφιλος Τριανταφύλλου.

Παρόλα αυτά η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα μας αφού στην περίπτωση αυτή ο Γράμμος θα έχει 12 πόντους και θα είναι 1ος μαζίμε Κορησό και Πολυκάρπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου