Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Αδυσώπητος ο Γ Ρ Α Μ Μ Ο Σ, υπέταξε και τα Γραμμοχώρια !


Δια πυρός και σιδήρου πέρασε και από τους Μανιάκους ο Γράμμος Μαυροχωρίου, μιας και η κυανόλευκη αρμάδα κατόρθωσε να επιβληθεί επί της Α.Ε. Γραμμοχωρίων με το πολύτιμο 0-1 ! Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η σημερινή νίκη της ομάδας μας βρίσκει ακόμα μεγαλύτερο αντίκρυσμα καθώς έπειτα από 4 συνεχόμενες νίκες, ο Γράμμος Μαυροχωρίου απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής ανταμείβοντας άπαντες στις τάξεις του συλλόγου για την μέχρι τώρα προσπάθεια τους αλλά και δίνοντας τους επιπλέον κίνητρα και διάθεση , ούτως ώστε το ιστορικό σωματείο να συνεχίσει να λειτουργεί στα πρότυπα μιας επαγγελματικής ομάδας!

Ιδιαίτερης μνείας , πάντως, χρήζει το γεγονός ότι το έργο των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Γράμμου συνάντησε σε μεγάλο βαθμό εμπόδια τόσο εξαιτίας του δυσχερούς αγωνιστικού χώρου όσο και λόγω της αναίτιας εχθρικής αντιμετώπισης των ιθυνόντων, που δεν δίστασαν να αποβάλουν με προκλητικό τρόπο τόσο τον προπονητή της ομάδας μας κ. Κωνσταντίνο Γκιάτα όσο και τον αρχηγό της αποστολής κ. Κωνσταντίνο Καζάκο για λόγους καθαρά μη συνάδοντες με την εν λόγω αναμέτρηση.

Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, είχαν σαν αποτέλεσμα να αποπροσανατολίσουν κατά το πρώτο ημίχρονο του ποδοσφαιριστές του Γράμμου και να μην τους επιτρέψουν να αποδώσουν βάσει των δυνατοτήτων τους. Παρ’ όλά αυτά, όμως, είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα μας ακόμα και στην όχι τόσο καλή μέρα της κατάφερε να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια και τις δυσκολίες, κατακτώντας τους τρεις υπερ πολίτιμους βαθμούς της νίκης σε μια ομολογουμένως δύσκολη έδρα. Εκ των κορυφαίων και μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο ταλαντούχος μεσοεπιτεθετικός Γιώργος Γεωργιάδης, που κατόρθωσε να επιλύσει τον ‘’γόρδιο δεσμό’’ των γηπεδούχων στο 65’!

Δε χωρά αμφιβολία, πως τόσο στις τάξεις του κυανόλευκου ‘’στρατοπέδου’’ όσο και στο χώρο των φιλάθλων του ιστορικού Γράμμου επικρατεί αυτήν την ώρα ντελίριο ενθουσιασμού αλλά και απόλυτης ικανοπόιησης για την επιβλητική παρουσία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Εντούτοις, η θέση που θα θέλαμε να περάσουμε – και από εδώ- ως κεφαλή του συλλόγου προς του ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρξει υπέρμετρος ενθουσιασμός και εφησυχασμός μιας και η ‘’κούρσα’’ του πρωταθλήματος είναι επίπονη και μακράς διαρκείας!

Το φύλλο του αγώνα:

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Αγώνας Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, 6η αγωνιστική

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010 Ώρα έναρξης:16.00 Γήπεδο:Maνιάκων

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Ε. ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ

Α.Γ.Σ. ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

15

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Γ.

1

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γ.


2

ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ Χ.

2

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Κ.


19

ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.

3

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ Δ.


4

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Π.

4

ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ Φ.


25

ΓΕΡΑΣΗΣ Α.

5

ΠΑΠΑΝΕΣΤΩΡΑΣ Ε.


6

ΜΑΚΡΙΔΗΣ Π.

6

ΣΙΑΝΤΣΗΣ Σ.


7

ΑΧΜΕΤ ΑΛΙ

7

ΦΕΡΑΤΙ Ε.


8

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Α.

20

ΟΡΚΕΣ Γ.


9

ΜΗΛΙΟΣ Σ.

21

ΔΡΙΣΤΕΛΛΑΣ Γ.


10

ΓΑΛΑΤΗΣ Π.

9

ΣΑΜΑΡΑΣ Κ.


11

ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ Η.

44

ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ Α.


Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΛΕΚΚΑΣ Κ.

99

ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ Λ.


13

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Β.

8

ΓΚΟΥΠΑΛΟ Ρ.


14

ΝΤΟΥΑΣ Β.

14

ΦΙΛΚΟΤΣΙΔΗΣ Π.


15

ΝΤΙΝΗΣ Α.

10

ΤΑΣΣΟΣ Μ.


16

ΖΗΣΗΣ Δ. - - > ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Π. 75’

19

ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Π. - - >

17

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.

83

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Γ. - -> ΣΑΜΑΡΑΣ Κ. 10’

18

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

23

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ Κ - - > ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ Α. 70’

Προπονητής:

Προπονητής: Γκιάτας Κ.

Σκόρερς:Γεωργιάδης 65’ Κίτρινες:

Νικολαίδης//,Φεράτι, Καραμήτρης Δ., Γκαιτατζής

Κόκκινες: Γεράσης 62’// Παπανέστωρας 85’

Διαιτητής:Φωτιάδης Φ.. Βοηθοί: Γιαμπάνης Ν., Παγιαυλής Α.


Το φιλμ του αγώνα:

Ο όρος ‘’κακοποίηση’’ του ποδοσφαίρου αποδίδει πλήρως την εικόνα και το θέαμα κατά το πρώτο ημίχρονο, καθώς μοναδική αξιόλογη ευκαιρία ήταν η προσπάθεια του Γιαννούλη στο 4’. Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του κ. Γκιάτα μπήκαν αποφασισμένοι να κατακτήσουν τη νίκη πιέζοντας ολοένα και ψιλότερα τον αντίπαλο. Έτσι, παρά το ότι ο κ. Φωτιάδης ακύρωσε εσφαλμένα το καθαρό τέρμα του Γεωργιάδη στο 54’, δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων έπειτα από πάσα του Γκαιτατζή σημειώνοντας το 0-1.

Στο 78’ σουτ του Γρηγόρη Ορκέ κατέληξε λίγο άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Γεωργιάδης αστόχησε σε τετ α τετ απέναντι στον Κωνσταντίνου. Δύο λεπτά αργότερα, και ενώ οι δυο ομάδες αγωνίζονταν με 10 παίκτες θα μπορούσε να υπάρξει εναλλαγή του σκορ, εντούτοις τόσο ο Ορκές από πλευράς Γράμμου όσο και ο Γιαννούλης από πλευράς γηπεδούχων απεδείχθησαν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια.

Μέτρια εως κακή η διαιτησία του κ. Φωτιάδη και των βοηθών του κ.κ. Γιαμπάνη και Παγιαυλή, που δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν τον έλεγχο της αναμέτρησης οδηγώντας τις αντίπαλες ομάλες σ’ αρκετές κόντρες και διενέξεις, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι στο 30’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου