Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ανεβλήθη ο αγώνας Α.Γ.Σ. Γράμμος Μαυροχωρίου- Α.Ε. Βιτσίου.Επίσημη φωτογράφηση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011


Η διοίκηση του Α.Γ.Σ. Γράμμου Μαυροχωρίου σας γνωστοποιεί πως έπειτα από απόφαση της Ε.Π.Σ. Καστοριάς ο ,προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου, εντός έδρας αγώνας με την Α.Ε. Βιτσίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος αναβάλλεται επ' αόριστον και θα διεξαχθεί σε ημέρα κι ώρα , που θα καθοριστούν εντός των ημερών από τη διοργανώτρια αρχή. Παράλληλα, όσον αφορά το θεσμό του κυπέλλου η νοκ αουτ αναμέτρηση με τον Α.Ο. Κάστωρ ορίστηκε για την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης στις 15.30 στο δημοτικό γήπεδο του Κάστορα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως πραγματοποιήθηκε σήμερα στα πλαίσια της προπόνησης η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 με τις σχετικές φωτογραφίες να αναρτώνται λίαν συντόμως στην παρούσα επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου!

*Αναρτήθηκε προ ολίγου στην σχετική καρτέλα( βλ. οριζόντια γραμμή εργαλείων) το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, μαζί με τις φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών. Για τα όποια κενά στον σχετικό πίνακα ζητούμε την κατανόηση και την υπομονή σας, καθώς θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρχει καμία έλλειψη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου