Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Σταμάτησε στη Μεσοπαμία το ''τρένο'' του Γράμμου...


Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Γράμμος Μαυροχωρίου στο σημερινό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς καθώς γνώρισε την πέρα για πέρα άδικη ήττα με 2-0 στη Μεσοποταμία από την τοπική Αστραπή. Δεν χωρά αμφιβολία πως το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μας καθώς τόσο η σωρεία των ευκαιριών στο δεύτερο ημίχρονο όσο και η μη εκμετάλλευση του πέναλτι πιστοποιούν την ακράδαντη πεποίθηση μας πως ο Γράμμος δικαιούτο τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας από τη σημερινή αναμέτρηση.


Στον αντίποδα, η γηπεδούχος Αστραπή εκμευταλλευόμενη το δυναμικό της ξεκίνημα και την πρωτοβουλία των κινήσεων που είχε στο πρώτο ημίχρονο πήρε μια μείζονος σημασίας νίκη με τους ποδοσφαιριστές της να πετυχαίνουν δυο όμορφα σε εκτέλεση τέρματα κερδίζοντας τρεις βαθμούς ‘’χρυσάφι’’ και παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από 2 αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.


Για ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα του Γράμμου, άπαντες στις τάξεις του κυανόλευκου στρατοπέδου τα βάζουν με την κακή τους τύχη εντούτοις σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να πτοηθούν και να απογοητευτούν. Τουναντίον ,μάλιστα, το σημερινό άδικο αποτέλεσμα θα πρέπει να αποτελέσει πηγή πείσματος και αποφασιστικότητας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μιας και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της κούρσας!


Το φύλλο του αγώνα:


ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Αγώνας Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, 2η αγωνιστική

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ώρα έναρξης: 16.30 Γήπεδο: Μεσοποταμίας

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

Α.Γ.Σ. ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

1

Τσενικλής Α.

1

Παπαθανασίου Γ.

2

Νοβάτσης Γ.

2

Ιωαννίδης Κ.

3

Κριτσινίδης Ν.

3

Καραμήτρος Δ.

4

Ιωαννίδης Θ.

4

Σαχινίδης Φ.

5

Ξανθόπουλος Γ.

5

Παπανέστορας Ε.

6

Σακάλης Σ.

6

Σιάντσης Σ.

7

Πασόλης Δ.

7

Φεράτι Ε.

8

Τσακλίδης Α.

20

Ορκές Μ.

9

Βάσκος Χ.

83

Γεωργιάδης Γ.

10

Κοσμάς Π.

21

Δριστέλλας Γ.

11

Τοπαλίδης Α.

44

Γκαϊτατζής

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

Κοκοβίδης Ν. à Κοσμάς Π. 58’

11

Τριανταφύλλου Χ.

13

Παλαιοδίμος Κ. à Κριτσινίδης Ν. 54’

13

Γιάγκου Χ.

14

Ρότζιας Χ.

22

Δραντσάρης Σ.

15

Μουρουζίδης Κ.

99

Χριστίδης Λ.--> Γεωργιάδης Γ. 52’

16

Αμανατίδης Θ.

16

Αντωνιάδης Α.

17

Αλεξανδρίδης Α. à Τοπαλίδης Α. 73’

19

Λασκαρίδης Π.--> Ορκές Μ. 74’

18

Παλαιοδίμος Α.

9

Σαμαράς Κ.--> Ιωαννίδης Κ. 24’

Προπονητής: Χρήστος Παπαδόπουλος

Προπονητής: Κωνσταντίνος Γκιάτας

Σκόρερς: Κοσμάς Π. ( 20’), Βάσκος Χ. ( 42’), Κίτρινες:Σιάντσης( 25’, Τσακλίδης 62’, Σάκαλης 80’

Διαιτητής: Στυλιάδης Δ. Βοηθοί: Κοτεκίδης Ι. , Μαλέας Ε., Παρατηρητής: Μπουρινάρης Π., Γιατρός: Μπαζίνας Κ.


Το φιλμ του αγώνα:


Η πρώτη φάση της αναμέτρησης ανήκε στην ομάδα του Γράμμου όταν ο Γεωγιάδης τροφοδότησε υπεροχα τον Γκαιτατζή αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Τσενικλή. Στο 16’ σουτ του Κοσμά μπλόκαρε ο Παπαθανασίου, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έπειτα από πάσα του Τσακλίδη πλάσαρε άψογα τον Παπαθανασίου στην αριστερή του γωνία και άνοιξε το σκορ.


Στο 24 χτύπημα φάουλ του Γκαιτατζή κατέληξε μακριά άουτ, ενώ και η προσπάθεια του Ορκέ στο 37’ δεν είχε αποτέλεσμα. Είχε προηγηθεί στο 28’ μακρινό σουτ του Σάκαλη ενώ ακολούθησε άστοχο σουτ του Κοσμά στο 38. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Αστραπή διπλασίασε τα τέρματα της όταν έπειτα από πολιορκία στα καρέ του Παπαθανασίου ο Βάσκος πήρα τη μπάλα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και με δυνατό ευθύβολο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Γράμμου.


Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές του Γράμμου μπήκαν πιο ορεξάτοι και δυνατοί χωρίς ,όμως, να αποφέρει καρπούς η καθολική υπεροχή τους. Στο 59’ κεφαλιά του Σιάντση έπειτα από κόρνερ του Φεράτι κατέληξε άουτ, ενώ η έξυπνη εκτέλεση φάουλ από τον Γκαιτατζή στο 61’ εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα Τσενικλή.


Πέντε λεπτά αργότερα ο Γκαιτατζής τροφοδοτήθηκε υποδειγματικά στη μεγάλη περιοχή αλλά προτού σουτάρει ανατράπηκε από τους αμυντικούς με τον διαιτητή να καταλογίζει την ''άσπρη βούλα''. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος χωρίς όμως να μπορέσει να κερδίσει τον αντίπαλο πορτιέρο που απεσώβησε με υπερένταση τον κίνδυνο. Στο 79’ μακρινό φάουλ του Καραμήτρου κατέληξε άουτ ,ενώ πέντε λεπτά πριν από τη λήξη η προσπάθεια του Φεράτι από τα αριστερά δεν απέφερε κάποιο ουσιώδες αποτέλεσμα.


Άριστη η διαιτησία του κ. Στυλιάδη και των βοηθών του κ.κ. Κοτεκίδη και Μαλέα. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 200 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου κάτω από καλοκαιρινές συνθήκες.


Φωτογραφικό ρεπορτάζ:


* Προσεχώς βιντεοσκοπημένα στιγμυότυπα από την αναμέτρηση Αστραπή Μεσοποταμίας- Γράμμος Μαυροχωρίου!!!

Για το γραφείο τύπου: Ιωσήφ Χατζητιμοθέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου