Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

''Άλωσε'' το Δισπηλιό ο Γράμμος Μαυροχωρίου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου!


Δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία ο Γράμμος Μαυροχωρίου προκρίθηκε στην επόμενη φάση των προημιτελικών στο θεσμό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς,μιας και οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Γκιάτα κατέβαλλαν άνετα την αντίσταση του Νικηφόρου και δραπέτευσαν με το πολύτιμο 0-2 από το Δισπηλιό!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως για τα δεδομένα της εποχής ο Γράμμος παρουσίασε ένα άκρο θετικό πρόσωπο , ενώ παρά τις συνεχείς παρατηρήσεις του τεχνικού της ομάδας κ. Γκιάτα άπαντες στις τάξεις του κυανόλευκου στρατοπέδου αισιοδοξούν και ευελπιστούν σ'ανάλογη συνέχεια τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νικηφόρος Δισπηλιού: Καρυδόπουλος, Τσιόλας Ν., Μίκρου, Μιχαλόπουλος, Ηλιόπουλος, Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης(86' Χαρίσης Ε.), Ταγάρας Ν.( 76' Τσιόλας Κ.) , Στούμπος, Σερέγκος(38' Ταγάρας Κ.), Περικλής

Την αποστολή συμπληρώνουν: Μιχαλόπουλος, Χαρίσης Γ., Μάντσης & Ταγάρας Σ.


Γράμμος Μαυροχωρίου: Παπαθανασίου, Ορκές, Ιωαννίδης, Καραμήτρος Δ., Καραμήτρος Κ., Γκούπαλο(28' Φεράτι), Λασκαρίδης, Σαμαράς, Τάσσος(45' Χρηστίδης), Παπανέστορας(20' Δριστέλλας Γ.)

Την αποστολή συμπληρώνουν: Γραντσάρης,Τριανταφύλλου, Σιάντσης & Πετσώνης.


Το φιλμ του αγώνα:

Στο 2' ο Μίκρου είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παπαθανασίου.Δέκα λεπτά αργότερα, ο Λασκαρίδης εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη των αμυντικών του Δισπηλιού, πάσαρε στον Σαμαρά και αυτός τροφοδότησε αριστερά τον Τάσσο με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με άριστοτεχνικό πλασέ και να σημειώνει το 0-1!

Στη συνέχεια, ο Γράμμος Μαυροχωρίου δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα του καθώς ο Κωνσταντίνος ''Djibbril'' Σαμαράς δεν κατάφερε να ευστοχήσει τόσο στο 17' με κεφαλιά όσο και στο 19' σ' εξ επαφής πλασέ μπροστά από τον Καρυδόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος, δυνατό σουτ του νεοεισελθόντα Χρηστίδη κατέληξε μακριά άουτ στο 54'. Στα επόμενα δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους και έχασαν τρεις ευκαιρίες με τον Σερέγκο στο 63' με συρτό σουτ και στο 70' με χτύπημα φάουλ ενώ είχε προηγηθεί το καλοζυγισμένου σουτ του Περικλή στο 66'.

Στο 73' ο Φεράτι αστόχησε σε τετ α τετ στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 84' η πίεση του Γράμμου απέδωσε καρπούς όταν ο Ορκές εκμεταλλέυτηκε τη σέντρα του Χρηστίδη και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Καρυδόπουλου γράφοντας το τελικό 0-2.

Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου και των βοηθών του κ.κ. Ρόντση και Μαλλέα.Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Ορκές και Φεράτι από την πλευρά της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου