Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκίνημα με το δεξί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Γράμμο Μαυροχωρίου!


Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατεί στις τάξεις του Γράμμου καθώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατόπιν εντυπωσιακής, μαχητικής και ουσιαστικής εμφάνισης κατόρθωσαν να υποτάξουν άνετα την αντίσταση του Παναργειακού επικρατώντας με το πολύτιμο 1-0 σ' έναν αγωνιστικό χώρο που έκρυβε πολλές παγίδες εξαιτίας της ολισθηρότητας του.

Ιδιαίτερης μνείας, μάλιστα, χρήζει το γεγονός πως ο τεχνικός της ομάδας
κ. Κωνσταντίνος Γκιάτας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την συνολική παρουσία των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι παρουσίασαν ένα συμπαγές και μ' επιθετικό προσανατολισμό σύνολο εντός αγωνιστικού χώρου. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να παραλείφθει πως το πάθος και η μαχητικότητα περίσσεαν που από τα παλικάρια της ομάδας μας , που κατάφεραν να αντεπεξέλθουν απέναντι στις προκλητικές και αντιαθλητικές ενέργειες των αντιπάλων...


Παρ' όλα αυτά, ο Γράμμος κατόρθωσε να αντιτάξει τόσο το εμπόδιο των αντιπάλων όσο και των δυσχερών καιρικών συνθηκών, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη για το φετινό πρωτάθλημα γεγονός που αν μη τι άλλο γεμίζει χαρά και αισιοδοξία άπαντες στις τάξεις του κυανόλευκου στρατοπέδου αλλά και του κόσμου της ομάδας.

Πως παρετάχθη ο
Γράμμος στη σημερινή αναμέτρηση:

'' Κέρβερος'' κάτω από τα δοκάρια της ομάδας ήταν ο Γαβριήλ Παπαθανασίου. Στο χώρο της αμυντικής γραμμής και σε ευθεία γραμμή αγωνίστηκαν οι απροσπέλαστοι και αψεγαδιαστοι Στέφανος Σιάντσης, Φίλιππος Σαχινίδης και Δημήτρης Καραμήτρος, ενώ στα πλάγια υπήρξε σημαντική η συμβολή των Κυριάκου Ιωαννίδη από τα δεξία και του Γρηγόρη Ορκέ από τα αριστερά. Στον άξονα αγωνίστηκαν μ' απόλυτη επιτυχία οι Γιώργος Δριστέλλας και Πρόδρομος Λασκαρίδης. Δημιουργικό ρόλο είχε ο δραστήριος Βαγγέλης Παπανέστορας και ο αεικίνητος Φεράτι, ενώ την αιχμή του δόρατος αποτέλεσε ο αποτελεσματικότατος Λάζαρος Χριστίδης.

Ανεκτίμητη ήταν η αρωγή των Γκούπαλο και Χαράλαμπου Τριανταφύλλου που έδωσαν ''πνοή'' στην ομάδα ερχόμενοι από τον πάγκο, ενώ σε χρυσή αλλαγή εξελίχθηκε ο δημιουργικός και πολυσύνθετος Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος με τις άριστης τεχνικής πάσες του διέσπασε ουκ ολίγες φορές την άμυνα των φιλοξενουμένων και συνετέλεσε στην άνετη επικράτηση του Γράμμου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γράμμος Μαυροχωρίου: Παπαθανασίου, Σαχινίδης, Καραμήτρος,Ορκές, Ιωαννίδης, Λασκαρίδης(60' Γεωργιάδης), Χριστίδης(82' Τριανταφύλλου), Δριστέλλας, Σιάντσης, Παπανέστωρας, Φεράτι( 79' Γκούπαλο).

Την αποστολή συμπληρώνουν: Γραντσάρης, Τάσσος, Γιάγκου, Κοκκώνας.

Α.Σ. Παναργειακός: Στεργιάδης, Σωτηρόπουλος(77' Βαενάς), Τζημίρης, Περσίδης, Βακόπουλος, Κωνσταντινίδης, Βλαχόπουλος Θ., Μαλακόσης, Γκαγκάνας, Ταχτατσής,Παππάς(71' Κωστής)

Την αποστολή συμπληρώνουν: Μουρατίδης, Βλαχόπουλος Ν., Κέντης, Ιωαννίδης, Τζιτζίφας

Το φιλμ του αγώνα:

Δυναμικά μπήκαν στον αγωνιστικό χώροι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι απείλησαν με το ''καλημέρα'' την άμυνα τον φιλοξενουμένων στα πρώτα λεπτά αλλά τόσο η προσπάθεια του Παπανέστορα όσο και η κίνηση του Σαχινίδη δεν είχαν αποτέλεσμα. Στο 20' μακρινό σουτ του Ορκέ κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, ενώ στο 33' σουτ εξ επαφής του Λάζαρου Χριστίδη κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κοντινό σουτ του Βλαχόπουλου χωρίς όμως κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 70' όταν ο Γεωργιάδης τροφοδότησε υποδειγματικά τον Λάζαρο Χριστίδη ο οποίος απέφυγε δυο αμυντικούς του Παναργειακού και πλάσαρε υποδειγματικά στη δεξιά γωνία του Στεργιάδη διαμορφώνοντας το 1-0!

Στα επόμενα λεπτά του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν την ισοφάριση αλλά το σουτ του Βακόπουλου κατέληξε μακριά άουτ στο στο 87'. Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Δημητριάδη και των βοηθών του κ.κ. Παυλάκου και Μπιντή. Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Φεράτι και Δριστέλλας από πλευράς Γράμμου καθώς και Μαλακόσης από τους φιλοξενουμένους. Την απευθείας κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Βαενάς Χ. εξαιτίας βάναυσου και αντιαθλητικού χτυπήματος στο 89'.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:







Φωτογραφικό ρεπορτάζ:



Για το γραφείο τύπου: Ιωσήφ Χατζητιμοθέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου