Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίο τύπου: Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010.


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και μέσα σ' ένα καθαρά αισιόδοξο κλίμα η βραδινή προπόνηση του ανδρικού τμήματος του Γράμμου Μαυροχωρίου. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως το επίπεδο και η δυσκολία των προπονήσεων όλο και θα ανεβαίνει με το πέρας των ημερών μιας και επιθυμία του τεχνικού της ομάδας κ. Κωνσταντίνου Γκιάτα είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του ιστορικού Γράμμου σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Παράλληλα, σαρωτική ήταν η εμφάνιση του Γράμμου στο προχθεσινό εντός έδρας φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Δόξα Κορησού, όπου οι ''κυανόλευκοι'' επικράτησαν με το επιβλητικό 3-1.Τα τέρματα για την ομάδα μας σημείωσαν οι Συστάτσης Σιδέρης, Χριστίδης Λάζαρος και Ορκές Γρηγόρης ενώ μείζονος σημασίας ήταν και η προσφορά των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Γράμμου !

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, είχαμε μια δυσάρεστη εξέλιξη της τελευταίας στιγμής καθώς ο ταλαντούχος Αντώνης Αντωνιάδης προτίμησε να συνεχίσει την καρίερα του στο Ρέθυμνο, αποτελώντας κατ' αυτόν τον τρόπο παρελθόν για τον Γράμμο Μαυροχωρίου. Μεταγραφικές προσθήκες δεν αποκλείεται να υπάρξουν στην περίπτωση που βρεθεί κάτι εξαιρετικό και ''ανάψει'' το πράσινο φως ο τεχνικός της ομάδας κ. Κωνσταντίνος Γκιάτας.

Επιπλέον, να υπενθυμίσουμε πως η έναρξη του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς ορίστηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου 2010 με τον Γράμμο να υποδέχεται τον Παναργειακό στο γήπεδο του Μαυροχωρίου. Κλείνοντας, η διοίκηση της ομάδας καλεί όλους τους φίλους του ενδόξου Γράμμου να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Ακαδημία Δισπηλιού την ερχόμενη Κυριακή ( 4 Σεπτεμβρίου 2010). Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ρόντση και Μαλλέα ενώ το σφύριγμα της έναρξης έχει οριστεί στις 17.30 στο γήπεδο του Δισπηλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου