Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Προαναγγελία αγώνα: Ηρακλής Πολυκάρπης - Α.Γ.Σ. Γράμμος Μαυροχωρίου


Μια αναμέτρηση η οποία θα προκαλέσει σε πολλούς μίση και πάθη αναμένεται να διεξαχθεί αύριο το απόγευμα, μιας και η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην γειτονική Πολυκάρπη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Αποτελεί κοινή πεποίθηση πως η εν λόγω αναμέτρηση βρίθει στοιχείων παράδοσης και προϊστορίας, καθώς δυο από τις πλέον ιστορικές ομάδες του νομού θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με έπαθλο αφενός τους βαθμούς της νίκης και αφετέρου την ''ταμπέλα'' του μεγάλου νικητή στην ''μητέρα των μαχών''!


Κι αυτό, γιατί δεν χωρά αμφιβολία πως και οι δυο περιοχές ''ζουν κι αναπνέουν'' για τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, οι οποίες ως επί το πλείστον χαρακτηρίζονται από εντάσεις, υπέρμετρο πάθος και πολλές ανατροπές. Αξίζει , μάλιστα, να σημειωθεί πως πέρα από το γόητρο και την όποια ηθική ικανοποίηση η αυριανή αναμέτρηση για τον Γράμμο κρίνεται ζωτικής σημασίας, καθώς οι ''κυανόλευκοι'' μετά το υποχρεωτικό τους ρεπό την περασμένη αγωνιστική έμειναν στην θέση με 19 βαθμούς, γεγονός το οποίο καθιστά επιτακτική την ανάγκη για τους τρεις βαθμούς της νίκης ώστε να διατηρηθεί η επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Ιδιαίτερης μνείας, πάντως, χρήζει το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια οι εξορμήσεις του Γράμμου στην Πολυκάρπη συνοδεύονται μ’ ατυχή αποτελέσματα , μ’ εξαίρεση φυσικά την περσινή μεγάλη επικράτηση με σκορ 1-2 , η οποία και θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό στο αυριανό παιχνίδι!


Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας κ. Κωνσταντίνος Γκιάτας δεν υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση τους τιμωρημένους Στέφανο Σιάντση και Γρηγόρη Ορκέ, καθώς και τον τραυματία Αντώνη Αντωνιάδη. Από την άλλη πλευρά , επανέρχεται μετά από δυο εβδομάδες ο Γιώργος Δρυστέλλας, ενώ με μεγάλη ανυπομονησία αναμένεται η επιστροφή του Θεόφιλου Τριανταφύλλου έπειτα από μακράς διάρκειας απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους.


Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00 στο γήπεδο Πολυκάρπης, με διαιτητή τον κ. Στυλιάδη Δ. και βοηθούς τους κ.κ. Δημητριάδη Ι. και Βασιλειάδη Σ. H διοίκηση του Γράμμου καλεί τους πιστούς φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν από κοντά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος!


Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής:

ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΟΝΟΣ

Α.Ε. ΒΙΤΣΙΟΥ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ

ΑΕ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ-ΝΕΣΤΟΡΙΟ

ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ-ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ

ΡΕΠΟ: ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου