Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Προαναγγελία αγώνα: Ακαδημία Κρόνος – Α.Γ.Σ. Γράμμος Μαυροχωρίου


Με οδηγό τις πρόσφατες επιβλητικές εμφανίσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος μ’ αντιπάλους τα Γραμμοχώρια και το Νταηλάκη Καστοριάς, θα ταξιδέψει αύριο το απόγευμα ο Γράμμος Μαυροχωρίου στο Χιλιόδενδρο , όπου και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Κρόνου.

Ασφαλώς, η δυναμικότητα και των δυο αντιπάλων αλλά η κατάταξη τους στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα καθιστούν την αυριανή αναμέτρηση εκ των προτέρων αμφίρροπη αλλά και άκρως ενδιαφέρουσα, μιας και το αυριανό αποτέλεσμα θα κρίνει σε κάποιο βαθμό τη συνέχεια των δυο ομάδων στο θεσμό του πρωταθλήματος….


Δεν χωρά αμφιβολία, πως όπως σε κάθε αγώνα έτσι και αύριο για την ομάδα του Γράμμου το αποτέλεσμα της νίκης αποτελεί μονόδρομο και αυτοσκοπό, κάτι το οποίο επεσήμανε και στη χθεσινή τελευταία προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας κ. Κωνσταντίνος Γκιάτας. Μάλιστα, στα θετικά για την ομάδα μας συγκαταλέγεται η επιστροφή του Φίλιππου Σαχινίδη , ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αγώνα Κυπέλλου με τον Α.Ο. Κάστωρ, ενώ μ’ εξαίρεση τον τραυματία Γιώργο Δριστέλλα ο κ. Γκιάτας θα έχει στην ‘’φαρέτρα’’ του όλα τα όπλα!


Ιδιαίτερης μνείας και προσοχής χρήζουν και τα λόγια του φυσικού ηγέτη της ομάδας Χαράλαμπου ( Μπάμπη) Τριανταφύλλου αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι: ‘’ Είναι δεδομένο ότι η αυριανή αναμέτρηση κρύβει πολλές δυσκολίες, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα ώστε να κατακτήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε μεγάλη ανάγκη από τον κόσμο της ομάδας μας, από τον οποίο και ζητούμε την συμπαράσταση του! ‘’


Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει 15.30 στο γήπεδο του Χιλιοδένδρου, με διαιτητή τον κ. Ντούκα Α. και βοηθούς τους κ.κ. Σταγγόλη Χ. και Πολυχρονίου Β. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και καλούμε το κοινό του Γράμμου να ενισχύσει για ακόμα ένα παιχνίδι τις προσπάθειες των παλικαριών της ομάδας μας!




Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής.


ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ


ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ-ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ


Α.Ε. ΒΙΤΣΙΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΙΟ


ΑΕ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ-ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ


ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ


ΡΕΠΟ: Α.Ε. ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου