Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Δύο στα δύο για τον Γράμμο


Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση ο Γράμμος επιβλήθηκε δίκαια της δυνατής Καλλιθέας με σκορ 2-0. Από το συγκρότημα του Ντίνου Γικιάτα δεν υστέρησε κανένας ποδοσφαιριστής από τους 14 που αγωνίστηκαν. Όλοι μάτωσαν πραγματικά στο γήπεδο και αν συνεχίσουν με την ίδια σοβαρότητα και το ίδιο πάθος η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει. Από την άλλη πλευρά η Καλλιθέα είχε την ατυχία να χάσει 2 ποδοσφαιριστές της τον Σάκη Ρήμο (στυλοβάτη της άμυνας) που τραυματίστηκε στο 55 και τον Κοσμά Λιόντο που ως τότε ήταν από τους κορυφαίους  που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο 58 αλλά έδειξε ότι σίγουρα θα είναι από τις ομάδες που δύσκολα θα χάνουν. Επιπλέον η Καλλιθέα διαθέτει και πολυάριθμο οπαδικό κοινό που σε αρκετές περιπτώσεις ξέφυγε από τα όρια χωρίς όμως περαιτέρω παρατράγουδα αφού οι οπαδοί του Γράμμου δεν απαντούσαν στις προκλήσεις. Να σημειωθεί επίσης ότι για δεύτερο συνεχόμενο ματς που  ποδοσφαιριστής του Γράμμου δέχτηκε κόκκινη κάρτα. Ήταν ο Γιώργος Δριστέλλας που αποβλήθηκε στο 48  για σκόπιμη καθυστέρηση.
Στα αγωνιστικά:
Η ομάδα του Γράμμου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 4ο λεπτό έγραψε το 1-0 με εκπληκτική ατομική ενέργεια του Γουίλλιαμ Αντωνιάδη. Στην συνέχεια η ομάδα μας έχασε 2 καλές ευκαιρίες με τους Βάσκο και Αντωνιάδη για να έρθει το 44ο λεπτό όπου ο Χρήστος Βάσκος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας παρατάχθηκε πολύ έξυπνα στον αγωνιστικό χώρο διαφυλάττοντας τα νώτα της ενώ έχασε και2-3 κλασικές ευκαιρίες για γκολ στο τελευταίο 15λεπτο.
Η είσοδος του Γιώργου Γεωργιάδη του Δαυίδ Αιβαζίαν (έκανε την 1η του εμφάνιση με την φανέλα του Γράμμου και ήταν άριστος) και του αειθαλούς Μπάμπη Τριανταφύλλου που έδειξε ότι έχει ακόμη πολλά να προσφέρει φρέσκαρε την ομάδα μας στο β ημίχρονο.


Ρεσιτάλ άριστης διαιτησίας παρά την αντίθετη γνώμη των φιλοξενουμένων από τους κ.κ. Στυλιάδη, Καπρή και Γκλαβίνα.

Η σύνθεση του Γράμμου
Κοκκώνας, Σαχινίδης, Μουρατίδης, Γιάγκου,  Κοσκοσίδης. Αντωνιάδης, Καραμητρος, Δριστέλλας, Βάσκος, Σιάντσης, Λιοτσάι.

Έπαιξαν ως αλλαγή και οι Γεωργιάδης, Αιβαζιάν, Τριανταφύλλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου