Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΑΔΙΚΟ ΤΟ "Χ" .....ΑΔΙΚΟ ΑΝ ΧΑΝΑΜΕ........


Η Σολομώντειος λύση...Η ισοπαλία...

Το τελικό Χ (2-2) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άδικο για την ομάδα μας αλλά με τον τρόπο που ήρθε ίσως να αποτελεί και ένα βαθμό χρυσάφι.

Ένας πολύ καλός Γράμμος - άριστα τεχνικά στημένος στο γήπεδο δραπέτευσε με το 2-2 από την Πεντάβρυσο το Θόδωρου Ποντίκη. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν υστέρησε και ειδικά οι αλλαγές του 2ου ημιχρόνου βοήθησαν τα μέγιστα για αυτή την ισοπαλία.

Ο Γράμμος προηγήθηκε στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Βαγγέλη Παπανέστωρα που εκμεταλλεύτηκε μπαλιά του Αντωνιάδη, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 50ο λεπτό (δέχτηκε γκολ στο 17ο και 50ο λεπτό). Πρωτίστως έχασε μοναδική ευκαιρία στο 45ο λεπτό με τον Πέτρο Φιλκτοτσίδη σε μοναδική ευκαιρία τετ α τετ.

Στο 80ο λεπτό η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες αφού έχασε τον Παπανέστωρα αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει...Έτσι στο 88ο λεπτό ο Γουίλιαμ Αντωνιάδης "κάρφωσε' την παλιά του ομάδα πετυχαίνοντας το τελικό 2-2 με κεφαλιά.

Η σύνθεση του Γράμμου

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΙΑΝΤΣΗΣ, ΟΡΚΕΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΦΕΡΑΤΙ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ, ΦΙΛΚΟΤΣΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ Δ., ΠΑΠΑΝΕΣΤΩΡΑΣ.

Στο β' ημίχρονο βοήθησαν καταλυτικά με την συμμετοχή τους οι Γιώργος Γεωργιάδης, Λάζαρος Χριστίδης και Μπάμπης Τριανταφύλλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου