Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΛΥΓΙΣΕ ... 3-1...ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑ



Πιο δύσκολο από ότι φάνταζε αρχικά αποδείχθηκε το σημερινό ματς του Γράμμου με την Ασπροκκλησιά. Και αυτό διότι η αντίπαλη νεανική ομάδα παρουσιάστηκε πολύ καλή στο γήπεδο και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την χαμηλή βαθμολογική της θέση καθώς ήταν από τις καλές ομάδες που πέρασαν από το "ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ - ΑΡΕΝΑ".

Στο 1ο ημίχρονο ο Γράμμος είχε μία ελαφρά υπεροχή και έχασε ευκαιρίες με τον Γουίλιαμ Αντωνιάδη και τον Πέτρο Φιλκοτσίδη. Το σκορ άνοιξε ο Αντωνιάδης με σούπερ κεφαλιά μετά πό εξαιρετικής τεχνικής εκτέλεση κόρνερ του Φιλκοτσίδη στο 20ο λεπτό. Στην συνέχεια η Ασπροκκλησιά ισορρόπησε το παιχνίδι και έφτασε στην ισοφάριση με σουτ κεραυνό του Ξανθόπουλου στο 40ο λεπτό. Το ημίχρονο έληξε με 1-1

Στο β' ημίχρονο οι παίκτες της ομάδας μας μπήκαν με αποφασιστικότητα να καθαρίσουν το ματς (έπειτα από τις φωνές του Ντίνου Γκιάτα) και το κατάφεραν έστω και αγχωτικά. Έτσι στο 57ο λεπτό ο αειθαλής Λάζαρος Χριστίδης σημείωσε το 2-1 για να κλείσει ο ίδιος παίκτης το σκορ στο 85ο λεπτό.

Το επόμενο ματς για την ομάδα μας είναι στην Κορησό με την πρωτοπόρο Δόξα η οποία στο 92ο λεπτό έχασε την νίκη μέσα στην Πολυκάρπη σε ένα ματς που παρακολούθησαν πάνω από 100 φίλαθλοι και των 2 ομάδων την στιγμή που στο γήπεδο μας βρίσκονταν μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Δεν είναι δυνατόν στην γειτονική Πολυκάρπη να ασχολούνται όλοι με την ομάδα τους και οι "δικοί μας¨να σφυρίζουν αδιάφορα.

Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει ο κόσμος και να ενισχύσει την ομάδα που εκπροσωπεί όλους μας αρχής γενομένης στο επόμενο ματς όπου πρέπει να υπάρξει Πανμαυροβινή εκστρατεία.

Η ομάδα μας παρατάχθηκε με τους:

ΚΟΚΚΩΝΑΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΟΡΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ Χ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Θ., ΤΑΣΣΟΣ ΦΙΛΚΟΤΣΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Αγωνίστηκαν επίσης οι ΓΙΩΤΑΣ, ΦΕΡΑΤΙ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου