Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Προαναγγελία αγώνα: Φλατσάτα Οινόης- Α.Γ.Σ. Γράμμος Μαυροχωρίου


Μ' αρκετές αλλαγές και πολλά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα αναμένεται να παραταχθεί ο Γράμμος στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Φλατσάτα Οινόης, μιας και για διαφόρους λόγους θα απουσιάσουν οι Γρηγόρης Ορκές, Γιώργος Δριστέλλας, Γαβριήλ Παπαθανασίου και Δημήτρης Πετσώνης.

Eπιπλέον, το αυριανό παιχνίδι θα είναι και το τελευταίο του Δημήτρη Καραμήτρου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο , καθώς ο αρχηγός της ομάδας μας παρουσιάζεται τις προσεχείς ημέρες στο στρατό και για αυτό το Δ.Σ. του Γράμμου του εύχεται καλή στρατιωτική θητεία!

Ως εκ τούτου, ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Κωνσταντίνος Γκιάτας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλούς από τους νεαρούς και φερέλπιδες ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν το έμψυχο δυναμικό, όπως για παράδειγμα τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Λευτέρη Κοκκώνα που θα καθίσει για πρώτη φορά κάτω από τα γκολ ποστ με τη φανέλα του βασικού.

Από εκεί και πέρα, παρά το γεγονός ότι οι ''κυανόλευκοι'' έχουν μαθηματικές ελπίδες για τη δεύτερη θέση άπαντες στο στρατόπεδο του Γράμμου δηλώνουν ότι στους δυο εναπομείναντες αγώνες προέχει η αποκόμιση εμπειριών από μέρους των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας και η απόδοση ελκυστικού ποδοσφαίρου χωρίς βαθμολογική σκοπιμότητα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00 στο γήπεδο Οινόης με διαιτητή τον κ. Γκλαβίνα Κ. και βοηθούς του κ.κ. Κελεπούρη Π. και Πολυχρονίου Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου