Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Προαναγγελία αγώνα: Α.Γ.Σ. Γράμμος Μαυροχωρίου - Ηρακλής Πολυκάρπης















Με το μεγάλο τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Ηρακλή Πολυκάρπης αναμένεται να ολοκληρώσει τις εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Γράμμος , μιας και οι ‘’κυανόλευκοι’’ θα αγωνιστούν μακριά από την έδρα τους στις δυο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ( με Νεστόριο και Οινόη αντίστοιχα).

Αξίζει , εξαρχής , να σημειωθεί πως πέρα από τους αδιαφιλονίκητους λόγους γοήτρου η αυριανή αναμέτρηση κρίνεται ζωτικής σημασίας για την ομάδα μας, καθώς ο Γράμμος μετά το υποχρεωτικό του ρεπό την περασμένη αγωνιστική βρίσκεται στην 4η θέση με διαφορά τριών βαθμών από την δεύτερη Πολυκάρπη…

Ως εκ τούτου, άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο καλούνται να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών και συνεπείς στο…ραντεβού με την ιστορία τους, που δεν επιτάσσει τίποτε άλλο από τους τρεις βαθμούς της νίκης!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας κ. Κωνσταντίνος Γκιάτας είδε με μεγάλη ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να δηλώνουν καθ’ όλα έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι, μ’ αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει αρκετούς ευχάριστους πονοκεφάλους για την κατάρτιση της αρχικής ενδεκάδας.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου με διαιτητή τον κ. Ντούκα Α. και βοηθούς τους κ.κ. Βασιλειάδη Σ. Και Μπιντή Ι. Το Δ.Σ. του Γράμμου καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο του Μαυροχωρίου, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και να χειροκροτήσει την ομάδα μας στον τελευταίο φετινό εντός έδρας αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου