Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Νίκη με 2-1 και 2η θέση


Με 2-1 τελικά επικράτησε η ομάδα μας επί του νεανικού Κρόνου και σκαρφάλωσε στην 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με την γειτονική Πολυκάρπη η οποία έχασε βαθμούς στην έδρα της από τον σφριγηλό Εθνικό Βασιλειάδος. Η κατάκτηση της 2ης θέσης κρίνεται απαραίτητη για την ομάδα μας για λόγους γοήτρου αλλά και για άλλους λόγους..... που ενδεχομένως να προκύψουν στο άμεσο - επόμενο χρονικό διάστημα και να μας απασχολήσουν. Η ουσία πάντως είναι η νίκη κόντρα σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους που πλέον τίθεται εκτός της διεκδίκησης της 2ης θέσης.

Το φιλμ του αγώνα

Στα 10 πρώτα λεπτά του αγώνα παίχτηκε αναγνωριστικό ποδόσφαιρο
Στο 12ο λεπτό της συνάντησης ασύλητη καρφωτή κεφαλιά του αρχηγού Δημήτρη Καραμήτρου πέρασε μόλις άουτ
Στο 25ο και 26ο λεπτό είχαμε 2 τετ α τετ του Πέτρου Φιλκοτσίδη που πέρασαν μόλις άουτ και τα 2.
Στο 31ο λεπτό τετ α τετ του Σίμου Κ. μόλις άουτ.
Στο 37ο λεπτό φάουλ του Γιώργου Γεωργιάδη κεφαλιά του Μπάμπη Τριανταφύλλου άουτ.
Στο 55ο λεπτό και πάλι ο Σίμου Κ. για την ομάδα του Κρόνου σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 61ο λεπτό είχαμε την αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του αρχηγού Δημήτρη Καραμήτρου έδωσε την δυνατότητα στον Φίλιππο Σαχινίδη να σκοράρει με φοβερή κεφαλιά και να ανοίξει το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 62ο λεπτό ο δαιμόνιος Γιώργος Γεωργιάδης στάθηκε άτυχος αφού το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή πέρασε μόλις άουτ.
Στο 80ο λεπτό εκπληκτική μπαλιά "τρύπα" του Γιώργου Γεωργιάδη στον Λάζο ο οποίος σημείωσε το 2-0 με ωραίο σουτ. Να σημειωθεί ότι ο Λάζος μπήκε ως αλλαγή στην θέση του αειθαλή Μπάμπη Τριανταφύλλου στο 76ο λεπτό.
Στο 82ο λεπτό έγινε το 2-1 με απ' ευθείας εκτέλεση φαουλ του Χοτζιάν.
Άριστη η διαιτησία των Στυλιάδη, Σταγγόλη και Βαρτανίδη.

Ο τεχνικός της ομάδας Ντίνος Γκιάτας για μια ακόμη πολλοστή φορά παίρνει άριστα στο στήσιμο και στην τακτική που εφάρμοσε στην διάρκεια του αγώνα. Παρέταξε την ομάδα μας ως εξής:

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (80' ΚΟΚΚΩΝΑΣ), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ Κ (73' ΓΚΟΥΠΑΛΟ), ΣΙΑΝΤΣΗΣ, ΠΑΠΑΝΕΣΤΩΡΑΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ Δ, ΔΡΙΣΤΕΛΛΑΣ, ΦΙΛΚΟΤΣΙΔΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Χ (76' ΛΑΖΟΣ), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου