Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Προαναγγελία αγώνα: Α.Γ.Σ. Γράμμος Μαυροχωρίου - Α.Ε. Καστρακίου

Με τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, κατά την οποία ο Γράμμος αναμένεται να υποδεχθεί την Α.Ε. Καστρακίου στο γήπεδο του Μαυροχωρίου.

Στόχος των ‘’κυανόλευκων’’ είναι , όπως και σε κάθε αναμέτρηση, μια καλή εμφάνιση η οποία θα συνδυαστεί με το αποτέλεσμα της νίκης ώστε αναρριχηθούν ακόμα πιο ψιλά στο βαθμολογικό πίνακα. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα μας , καθώς ο τεχνικός κ. Κωνσταντίνος Γκιάτας θα έχει στη διάθεση του το σύνολο των ποδοσφαιριστών!

Αξίζει , πάντως , να σημειωθεί πως ο Γράμμος θα συνεχίσει και στο αυριανό παιχνίδι την τακτική που έχει υιοθετήσει εδώ και μερικές εβδομάδες με το να χρησιμοποιεί πολλούς νεαρούς και φερέλπιδες ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να έχει έτοιμο τον ‘’κορμό’’ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που κάνει εξ’ ορισμού δύσκολο κι αμφίρροπο το αυριανό παιχνίδι…

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου με διαιτητή τον κ. Στυλιάδη Δ. και βοηθούς τους κ.κ. Γκλαβίνα Χ. και Στεργίου Κ., ενώ η διοίκηση του συλλόγου μας καλεί όλο το φίλαθλο κοινό του Μαυροχωρίου να ενισχύσει από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας!

Κλείνοντας, ιδιαίτερης μνείας χρήζει το γεγονός πως μέσα σ’ ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα περατώθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας του συλλόγου μας την Πέμπτη 03/02/2011 για το ανδρικό τμήμα. Τυχεροί αναδείχθηκαν οι ποδοσφαιριστές Κοκκώνας Λευτέρης και Λασκαρίδης Πρόδρομος, ενώ την περασμένη Κυριακή στην αντίστοιχη εκδήλωση για τα τμήματα των ακαδημιών, η τύχη χαμογέλασε στους Λαμπρόπουλο Χρήστο και Καζάκο Βαγγέλη για το Προπαιδικό, καθώς και στον Σαχινίδη Αλέξανδρο από το παιδικό τμήμα!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου