Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Μόνο 1-0....


Με το φτωχό 1-0 κέρδισε ο Γράμμος σήμερα την ισχυρή  ομάδα της Α.Ε. Γραμμοχωρίων. Και λέμε φτωχό διότι η ομάδα μας έχασε σωρεία χαμένων ευκαιριών στο 2ο ημίχρονο με αποκορύφωμα το δοκάρι του Γρηγόρη Ορκέ στο 80. 
    Ο αγώνας ξεκίνησε μουδιασμένα με τις 2 ομάδες να προσέχουν τις άμυνες τους περισσότερο ώστε να διαφυλάξουν το ‘μηδέν’. Ο Γράμμος όμως ήταν αυτός που ευτύχισε να  προηγηθεί με ένα απίστευτης ομορφιάς και εκτέλεσης σουτ του αρχηγού Δημήτρη Καραμήτρου στο 45 που άφησε ‘άγαλμα’ τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 
    Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας έδωσε χώρο στα Γραμμοχώρια και με έξυπνη τακτική κράτησε ανέπαφη της εστία της δημιουργώντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες με τους Μουρατίδη, Βάσκο και Γουίλλιαμ Αντωνιάδη. Οι προαναφερόμενοι μαζί με τον Δριστέλλα σε πολλά σημεία του αγώνα έκαναν πραγματικά την μπάλα ‘να χαθεί¨. 
     Να σημειωθεί ότι από την ομάδα μας δεν υστέρησε κανείς σήμερα και όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Η λήξη του αγώνα βρήκε πανευτυχή όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια του Γράμμου  αλλά και με την πικρή γεύση της αδικίας από την σημερινή βαθμολογική θέση του.  
     Ο τεχνικός κ. Ντίνος Γκιάτας επισήμανε ότι για να έχει αξία αυτή η νίκη θα πρέπει να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια ώστε ο Γράμμος να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. 
    Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα των Γραμμοχωρίων δικαιολόγησε απόλυτα την βαθμολογική της θέση. Πρόκειται για μία ομάδα που αξίζει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μιας και αγωνίζεται καθαρά και τίμια.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους
ΚΟΚΚΩΝΑΣ, ΣΙΑΝΤΣΗΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΔΡΙΣΤΕΛΛΑΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Γ., ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, Α., ΓΙΑΓΚΟΥ, ΟΡΚΕΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΒΑΣΚΟΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ Δ.

Αγωνίστηκαν επίσης ως αλλαγές οι ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΠΑΜΠΗΣ, ΦΙΛΚΟΤΣΙΔΗΣ.

Στην αποστολή συμμετχείχαν και οι ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Π., ΑΝΤΩΝΙΟΥ Μ., ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου