Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Εύκολη επικράτηση με 3-0 και πρόκριση στους 8


Τρία γκολ, δύο δοκάρια και σωρεία χαμένων ευκαιριών ήταν ο απολογισμός του Γράμμου στην σημερινή νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στα Φλατσάτα Οινόης που φέτος είναι από τα βασικά φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καστοριάς. Τελικά ο Γράμμος πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση επικρατώντας άνετα με 3-0.

Για την ομάδα του Ντίνου Γκιάτα δύο γκολ πέτυχε ο Γουίλιαμ Αντωνιάδης στο 15ο και 20ο λεπτό ενώ το 3-0 πέτυχε ο Λάζαρος Χρηστίδης στο 83ο λεπτό.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα τα δύο δοκάρια της ομάδος μας με τον Μπάμπη Τριανταφύλλου στο 10ο λεπτό και τον Χρηστίδη στο 72 και επίσης οι αποβολή του Θεόφιλου Τριανταφύλλου στο 73ο λεπτό. Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε επίσης και ο Μιχαηλίδης της Οινόης.

Για την ομάδα μ,ας αγωνίστηκαν οι
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΣΙΑΝΤΣΗΣ), ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΝΕΣΤΩΡΑΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ Δ, ΛΙΟΤΣΑΙ, ΤΑΣΣΟΣ (33' ΦΙΛΚΟΤΣΙΔΗΣ), ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΠΑΜΠΗΣ(70' ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΣ), ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΟΡΚΕΣ, ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

Επόμενος αντίπαλος για τον θεσμό του κυπέλλου είναι ο ΑΣ Πενταβρύσου (εκτός έδρας) του Θεόδωρου Ποντίκη που απέκλεισε χθες την Πολυκάρπη στα πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου