Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Προαναγγελία αγώνα: Νεστόριο- Γράμμος Μαυροχωρίου


Αύριο Σάββατο 7 Μαϊου 2011 θα πέσει και τυπικά η αυλαία του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας με τον Γράμμο Μαυροχωρίου να ταξιδεύει στο Νεστόριο όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στη ρεβάνς του 3-1 από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Όπως έχουμε επισημάνει, στόχος της ομάδας είναι η απόδοση θεαματικού ποδοσφαίρου και η ανάδειξη των φερέλπιδων και ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών που στελεχώνουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Κωνσταντίνος Γκιάτας θα αντιμετωπίσει πολλούς ευχάριστους πονοκεφάλους καθώς πέρα από τον τραυματία Γρηγόρη Ορκέ και τον στρατευμένο Δημήτρη Καραμήτρο δεν διαπιστώνονται άλλα προβλήματα.

Σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου καλεί όλο το φίλαθλο κοινό του Μαυροχωρίου να ενισχύσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας σ' αυτό το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 το απόγευμα στο γήπεδο Νεστορίου με διαιτητή τον κ. Σιδόπουλο Γ. και βοηθούς τους κ.κ. Ρόντση Κ. και Γιαμπάνη Ν. άπαντες του Σ.Δ.Π. Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου