Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ........


Με το δεξί μπήκε το 2011 ο Γράμμος Μαυροχωρίου ου επικράτησε του Νεστορίου με σκορ 3-1. Η ομάδα του Γράμμου έπαιξε κατά διαστήματα φοβερό ποδόσφαιρο και η επικράτηση του κρίνεται ως πέρα για πέρα δίκαιη. Αριστοτεχνικό το στήσιμο της ομάδας από τον προπονητή Ντίνο Γκιάτα.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
Μόλις στο 3ο λεπτό το Νεστόριο άνοιξε το σκορ με γκολ του Ζιάρα. Στο 6ο λεπτό ο Γεωργιάδης με αριστερό σουτ πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Χρειάστηκαν 30 λεπτά αγώνα και διαρκούς πίεσης του Γράμμου για να έρθει ο Κ. Καραμήτρος με σουτ κεραυνό (γκολ για high light) να γράψει το 2-1.
Στο Β' ημίχρονο η πίεση του Γράμμου συνεχίστηκε. Ευκαιρίες έχασαν οι Ορκες (κεφαλιά ψαράκι στο 65) Φιλκοτσίδης (2 τετ-α τετ στο 72 και 75). Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις απέκρουσε ο τερματοφύλακας Καραδέλιος (μεγάλος τερματοφύλακας). Ευκαιρίες επίσης έχασε και ο Τριανταφύλλου Θ. (στο 79 απ' ευθείας χτύπημα φάουλ- άουτ και στο 85 σουτ - άουτ). Το 3ο γκολ του Γράμμου προήλθε από τον Τριανταφύλλου Θ. στο 81 μετά από ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.

Στα αξιοσημείωτα του ματς η συμμετοχή του Κοκκώνα Ε. ως βασικού τερματοφύλακα και του αειθαλούς Μπάμπη Τριανταφύλλου ο οποίος στα 7 λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε ένα μέρος από την αξία του αφού αναστάτωσε την άμυνα του Νεστορίου.

Σύνθεση Γράμμου:

Κοκκώνας,(45' Παπαθανασίου) Καραμήτρος Δ., Παπανέστωρας, Σαχινίδης, Γεωργιάδης,(83' Λάζος) Φιλκοτσίδης,(83' Τριανταφύλλου Χ.) Δριστέλλας, Τροαμνταφύλλου Θ., Ορκές, Αντωνιάδης, Καραμήτρος Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου